Prava inspiracija

Znamo koji su najnoviji trendovi, ali i najbolja rješenja za uređenje prostora!

Nekad su samo detalji dovoljni da podignu interijer, ali i eksterijer na novu razinu, a sve savjete sada možete pronaći na jednom mjestu.

Magazin Kreativni dom upoznaje nas s najnovijim trendovima za uređenje kako interijera, tako i eksterijera, te donosi niz inspirativnih prijedloga i savjeta za opremanje doma

Buđenje prirode potiče nas na unošenje promjena u naš životni prostor. Nekada i male promjene poput detalja čine veliku razliku, dok one velike u potpunosti transformiraju prostor. Upravo zato, očekivano novo proljetno izdanje magazina Kreativni dom, koje je od sada dostupno u svim Lesnina XXXL centrima i na web stranici, donosi niz ideja, savjeta i inspiracija uz zanimljive članke s prijedlozima za uređenje životnog prostora u skladu s aktualnim trendovima.

Koliku moć detalji imaju, lako je primijetiti kada domom zavladaju osjećaj udobnosti i elegancije. Dovoljno je promijeniti par sitnica i prostorija poprima novi look.

image

Magazin Kreativni dom donosi pregršt inspiracija.

PRESS

Detalji poput stylish posuda za pohranjivanje kruha, savršeno će upotpuniti kuhinjske radne površine. Dolaskom proljeća na odmet neće biti ni pokoji detalj cvjetnog uzorka koji će unijeti svježinu u prostor, jer ipak su detalji ti koji čine razliku. Dizajn koji spaja funkcionalnost, praktičnost i estetiku idealan je za opremanje apartmana kojem će se gosti uvijek rado vraćati. Koje su razlike u opremanju apartmana i kuće za odmor te svi potrebni savjeti, ideje i inspiracija nalaze se u novom broju Kreativni dom.

Kako će se uskoro naši dnevni boravci preseliti na balkone, vrtove i u dvorišta, dio magazina posebno je posvećen umjetnosti življenja na otvorenom. Kako prilagoditi vrtni namještaj njegovoj glavnoj namjeni te kako stvoriti ugodan ambijent, samo su neka od pitanja čije odgovore ćete saznati uz pregršt savjeta za održavanje vrtnog namještaja. Da su u svijetu interijera kuhinjski otoci u trendu, to je već stara vijest. Novi trend su tamne kuhinje i mat površine. Iako nekoć teške za održavanje, uz nove mat anti fingerprint površine, taj problem pada u zaborav. Dobrodošlo osvježenje među tradicionalne svijetle kuhinje, ove godine će se samo pričati o kuhinjama u tamnoplavim, antracit i crnim tonovima. Magazin Kreativni dom donosi pregršt inspiracija zbog kojih će poželjeti tamnu kuhinju u vašem domu.

Čitajte i: Top šest savjeta za uređenje doma u skandinavskom stilu, morate ih isprobati!

Kako bi ste izbjegli uniformiranost i držanje jednog stila uređenja, razigranost ćete postići s nekoliko akcentnih komada. Odabirom fotelje i stolića drugačijeg stila, postići ćete upravo taj efekt. Nema mjesta strahu ako naizgled kombinirate nespojivo, iznenadit ćete se finalnim rezultatom. Otkrijte različite kombinacije i pronađite inspiraciju na stranicama magazina Kreativni dom.

Linker
16. travanj 2024 15:19