PRESS
Mirna Sišul

Želite u svom domu nešto unikatno i moderno? Bacite oko na tapete i printeve s domaćim potpisom

Iako su za Mirnu Sišul karakteristične šarene, žarke boje i motivi, u Sophie MonteCristo designu očekuje nas nešto sasvim drugačije.

Iako su za Mirnu Sišul karakteristične šarene, žarke boje i motivi, u Sophie MonteCristo designu očekuje nas nešto sasvim drugačije.

Akademska slikarica i umjetnica Mirna Sišul, javnosti poznata po svojem koloritnom, specifičnom stilu slikanja, u novu godinu ušla je s novom pričom. Ispreplićući mediteranske motive, vizualizaciju zvuka i melodija te spoj starog i novog, prirode i nasljeđa osmislila je Sophie MonteCristo design, sofisticirana umjetnička djela u obliku art printeva i zidnih tapeta.

Iako su za nju karakteristične šarene, žarke boje i motivi, u Sophie MonteCristo designu očekuje nas nešto sasvim drugačije. Printevi i tapete koje odaju jedan mirniji dojam, eleganciju i prozračnost u zemljanim i pastelnim tonovima, no i dalje s vrlo prepoznatljivim Mirninim potpisom.

image
PRESS

"Ideja o iskoraku u ovakvu vrstu dizajna došla je pažljivim osluškivanjem potreba tržišta, gdje je sve više dizajnera interijera i arhitekata čiji klijenti žele u svojim prostorima nešto unikatno, usklađeno s modernim dizajnerskim trendovima", ističe Sišul, koja je zajedno sa svojim timom, Sophie MonteCristo design osmislila kroz tri kolekcije – MEDITERRANEO, MÉLODIE i MÉTAMORPHOSE. Sve tri kolekcije nude art printeve velikih formata i zidne tapete u različitim nijansama, ovisno o željama klijenata.

image
PRESS

"Vodila sam se idejom da čovjek u svom prostoru i dalje ostane povezan s prirodom, da osvijesti svoje okruženje i da ga naše zidne tapete ili printevi motiviraju na dodatno istraživanje prostora u kojem boravi", kaže Sišul kojoj je za nove kolekcije MEDITERRANEO i MÉLODIE posebna inspiracija upravo autohtonost mediteranske flore i faune te suhozidi i drugi prepoznatljivi stilovi gradnje kao nasljeđe našeg podneblja, ali i doživljaj mirisa i zvuka mora, pjeva ptica i drugih zvukova iz prirode.

image
PRESS

Poseban interes izaziva kolekcija pod imenom MÉTAMORPHOSE koja na potpuno jedinstven i za klijenta često emotivan način nudi personalizirana ostvarenja koja u interijer unose osobni karakter i priču. Riječ je o suradnji s vlasnicima objekata i dizajnerima interijera kroz koju se realiziraju jedinstvene ideje na unikatnim tapetama ili art printevima velikih dimenzija, koje prostoru daju onaj poseban wow efekt. Fuzija je to umjetničke imaginacije i vaših želja, a često se u takvim printevima ili zidnim tapetama spajaju nasljeđe i moderno. Primjerice, spoj vama dragih starih obiteljskih fotografija i grafičkih elemenata i ilustracija koje vašem domu, poslovnom prostoru, kući ili apartmanu za odmor mogu unijeti sasvim posebno ozračje.

image
PRESS

Više art printeva i zidnih tapeta možete pogledati i na Instagram profilu Sophie MonteCristo.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
Linker
17. lipanj 2024 07:20