MLJAC!

Burger majstori iz cijele Hrvatske okupit će se u Zagrebu: Najsočniji street food festival ima novu lokaciju

Zagreb Burger Festival uskoro na Trgu dr. Franje Tuđmana u Zagrebu otvara svoja vrata! Majstori iz cijele Hrvatske ponudit će svoju recepturu ove slasne priče koja je svoj ‘boom‘ doživjela prije nekoliko godina.

Još nas samo tjedan dana dijeli od gurmanskog mirisno okusnog doživljaja. Trg dr. Franje Tuđmana ugostit će po prvi put, od 10. do 19. rujna., Zagreb Burger Festival. Šesto izdanje omiljenog događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu dovodi devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera i tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima.

image
Ulaz u Burger festival
SANDRO SKLEPIC

Ove će godine burgere kreativno “flipati” već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica nam stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. Burgerski koncepti opet će vas iznenaditi, jer sprema se puno novih okusa i kombinacija.

image
Nova lokacija je Trg dr. Franje Tuđmana
SANDRO SKLEPIC

Kao i svake godine birat ćete najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita. Volim ljuto nam priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica - samo za najhrabrije, a da doživljaj bude potpun i kalorija što manje tu su i DJ’i Stanko Bondža, sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ’ice Rea, Babilonska i Niki B.

Čitajte i: Srce nas vuče na - Štrudlafest! Dani rezervirani za ovu slasticu sa svim mogućim nadjevima, kojoj nije odolio ni Ivan Pažanin

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera.

image
Prošlogodišnji Burger festival
SANDRO SKLEPIC
Linker
05. kolovoz 2022 15:11