Karlo Jelić
slatka iznenađenja

Dočekali smo i panettone: Kroštula i Boogie Lab imaju dva nova okusa

Popularni slatki blagdanski kruh uskoro stiže u online shopove i na police trgovina diljem Hrvatske, gdje ćete osim uobičajenih okusa pronaći i zanimljive nove kombinacije.

Popularni slatki blagdanski kruh uskoro stiže u online shopove i na police trgovina diljem Hrvatske, gdje ćete osim uobičajenih okusa pronaći i zanimljive nove kombinacije.

Svake godine s velikim veseljem iščekujemo dolazak jedne od omiljenih blagdanskih slastica – Panettonea Kroštule i Boogie Laba. U pravom božićnom duhu, veselih boja i u novom pakiranju ove je godine došao u dva nova okusa; pistacio – limun i mandarina – bijela čokolada. Uz nove okuse, tu su klasici; kandirano voće, čokolada te bajadera. U prodaji su od 25. studenog, a pred sam Božić izlazi i Secret Panettone.

image

Panettone je u prodaji od 25. studenog

Karlo Jelić

„Vesele nas novi okusi. Kroz naše sladolede smo otkrili kako su limun i pistacio izvrsna kombinacija, ljudi su ih odmah zavoljeli. Kvalitetan limun imamo u Hrvatskoj, a ljudi jako vole pistacio. Neretvanske mandarine izvrsno su se stopile s bijelom čokoladom.“ - otkriva prehrambeni tehnolog i suvlasnik Boogie Laba Karlo Vulin te dodaje: „Ove smo godine najviše radili na teksturi. Uspjeli smo dobiti svježinu skoro i do dva mjeseca. Što je za artisanski panettone gotovo i nemoguće. Svi trenutačni imaju do sada best before mjesec dana. Ove smo godine u svibnju krenuli s probama, da istestiramo rok. Kroz različite tehnike fermentacije i samu fermentaciju uspjeli smo doći do toga da imamo dva mjeseca. Prvih mjesec dana je svježiji i podatniji!“

image

Ova blagdanska delicija putuje diljem Hrvatske na blagdanske stolove

Karlo Jelić

Panettone Kroštule i Boogie Laba dolazi u neodoljivim božićnim pakiranjima koja izgledaju kao pravi ukras i zbog čega će biti i divan dar u blagdansko vrijeme.

image

Panettone je dostupan u Zagrebu u Boogie LAB-u te na web shopu shop.krostula.hr, ali i u Balance brunchu, Fisheriji te Špeceraju. U Kolijevci kruha u Puli, Romeru u Opatiji, Butiga u Voloskom, u Rijeci u Croatia in the boxu, pekarnici Kroštula u Zadru, u Splitu u Biberonsu te OŠ Kolaču te Miva Galeriji vina u Dubrovniku

Karlo Jelić
Linker
26. travanj 2024 05:31