Zabava na otvorenom

Imamo odličan prijedlog za piknik u Zagrebu: Uz dobru hranu, piće i glazbu uživajte u proljeću

Od idućeg tjedna Roguemarin park domaćin je gastro - glazbene manifestacije ‘Staropramen piknik‘ na kojem će od glazbenih imena goste zabavljati Zsa Zsa, Lu Jakelić i još mnogi drugi.

S dolaskom toplijih dana nema bolje zabave od one na otvorenom, a u Zagrebu se i ove godine održava tradicionalni Straopramen piknik. Omiljeni gastro - glazbeni festival počinje 12. svibnja i to na najpopularnijoj zagrebačkoj lokaciji, u Rougemarin parku.

Do 25. svibnja svi će posjetitelji moći uživati u hladnom Staropramen pivu, odličnim svirkama, kulinarskim radionicama i dobroj zabavi.

image

Uz odlična piva i glazbu najavljena je i bogata trpeza streed food delicija.

BOJAN HARON MARKICEVIC

Za gastro ponudu zadužen je poznati chef Marin Medak koji priprema bogatu trpezu, od sicilijanske pizze, burgera u pecivu od batata, vučene pašticade do prženih inćuna butterflay, a na svoje će doći i vegetarijanci s posebno osmišljenim jelima poput falafela od boba ili lignji u kukuruznom brašnu sa svježim bosiljkom. A dakako, gurmanski stol pratit će bogata selekcija hladnih Staropramen piva.

image

"Staropramen Piknik" traje od 12. do 25. svibnja.

BOJAN HARON MARKICEVIC

Afterwork druženje na klupicama s jastučićima i chillanje s prijateljima na ležaljkama ne bi bio potpun doživljaj bez dobre glazbe pa organizatori najavljuju nastupe nekih od najboljih mladih glazbenika. Koncerti će se održavati četvrtkom, petkom i subotom, a uz već dobro poznate goste kao što su Stela Šmit trio, Vjekoslav Ključarić, Lu Jakelić te Mihael Kvorka trio, na piknik pozornici prvi će put nastupiti Eni Jurišić koja priprema akustični koncert te r'n'b i pop pjevačica Zsa Zsa.

Program dvotjednog druženja na travi uz dekice, jastuke, lampice i piknik košare može se pratiti na službenoj Facebook stranici Staropramen Piknika.

Čitajte i: Odmor za dušu i tijelo: Čudesna imanja u našoj blizini koja su izgrađena u skladu s prirodom

Linker
14. travanj 2024 11:16