Fino i zdravo

Jeste li čuli za mood food – hranu koja nas čini sretnijima?

Vlakna su se istaknula kao ključan sastojak odlične nove linije ukusnih snackova koji su idealan odabir za svaki dan.

Vlakna su se istaknula kao ključan sastojak odlične nove linije ukusnih snackova koji su idealan odabir za svaki dan.

S lakoćom ćemo se svi složiti kako je moderna svakodnevica iznimno užurbana, a to znači da nam nerijetko ne dopušta dovoljno vremena kako bismo se posvetili zdravoj prehrani i načinu života. Iako je uvriježeno mišljenje kako u svoju rutinu valja uvesti drastične promjene, realnost je ponešto drugačija jer malim koracima činimo najveće i ono najvažnije – dugoročne promjene.

Hrana je vrlo bitan faktor našeg dana, a osim hedonističkog aspekta u kojem uživamo, hrana je gorivo bez kojeg tijelo jednostavno ne može. Stoga, kako pazite koje gorivo ulijevate u svoj automobil, tako valja paziti i koju hranu unosite u organizam. Jeste li ikada čuli za mood food? Naime, radi se o prehrani koja, kao što i samo ime nalaže, podiže raspoloženje, a sve uz pomoć tvari koji u našem tijelu povećavaju proizvodnju neurotransmitera koji su izravna poveznica s boljim raspoloženjem.

image
Unsplash

Mood food osim na dobro raspoloženje, pozitivno utječe i na spavanje te mozak općenito čini sretnijim i zadovoljnijim. Kao što smo spomenuli, u kontekstu malih koraka koji dovode do najboljih promjena, na tržištu postoji vrlo praktičan, a zdrav proizvod koji je prava definicija mood fooda. Radi se o proizvodima iz nove Dukatove linije SenSia Fibers koji dolaze s odličnim inovacijama.

image
VANESA PANDZIC CROPIX
image
VANESA PANDZIC CROPIX

SenSia Fibers, uz pomoć dijetalnih vlakana, kalcija i suptilnog okusa koji je jako fin, organizmu pružaju potrebnu dozu relaksacije i djeluju kao pravi mood food. Isto tako, možete birati između okusa kamilice i lavande, a oboje su odlične varijante uz koje ćete za tren oka postići sklad tijela i duha.

image
VANESA PANDZIC CROPIX
image
VANESA PANDZIC CROPIX
image
VANESA PANDZIC CROPIX

Vlakna kao ključni sastojak

Proizvodi iz SenSia Fibers linije idealan su odabir za doručak, međuobrok ili jednostavno ukusan snack kada želite nešto prizalogajiti. Već odavno znamo da zdravlje kreće iz probave, a SenSia Fibres imaju njegujući učinak. Vlakna su hrana kojoj je nemoguće pronaći manu, pozitivno utječu na metabolizam te su besprijekoran saveznik kada su u pitanju balans i harmonija organizma. Isto tako, vlakna imaju pozitivan učinak i na fizički izgled jer sprječavaju nadutost.

image
VANESA PANDZIC CROPIX
image
VANESA PANDZIC CROPIX
image
VANESA PANDZIC CROPIX

Nova linija SenSia Fibres ima i Botanical inovaciju. Naime, sigurno ste čuli za superhranu, ali sada je vrijeme da se upoznate i s pojmom superbilja. Botanical je biljni sastojak nove SenSia linije koji se dodaje piću ili hrani, a zbog svog blagotvornog djelovanja, svim osjetilima pruža zadovoljstvo. SenSia Fibres Botanical s jagodom, ružom i aloe verom također je prepun vlakana što znači da ima jednako dobro djelovanje na organizam kao i proizvodi iz mood food linije.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Dukat

Linker
26. travanj 2024 02:34