prava poslastica

Nova fuzija okusa: Matcha, bademi, limun i čokolada spojeni u jedinstven proizvod

Matcha dražeje kombiniraju bogat, orašast okus slanih badema sa suptilnom gorčinom matche, fino mljevenog praha posebno uzgojenog i obrađenog lišća zelenog čaja, kiselkastu notu limuna i bijelu čokoladu.

Umami u prijevodu znači peti okus koji spaja slatko, kiselo, slano i gorko, i zaslužan je za onaj lijepi osjećaj kada jedemo nešto što nam je toliko fino da ostanemo bez riječi. Upravo taj osjećaj izaziva najnoviji proizvod wellbeing brenda Materia, kojeg su osmislili u suradnji s Chozen, poznatima po ručno rađenim, čokoladnim bombonima. Bijela čokolada (slatko), limun (kiselo), slani badem (slano) i matcha (gorko) spajaju se u najfiniju fuziju okusa – ultimativni umami.

image

Materia i Chozen osmislili su novi proizvod

INO ZELJAK
image
INO ZELJAK

Matcha dražeje kombiniraju bogat, orašast okus slanih badema sa suptilnom gorčinom matche, fino mljevenog praha posebno uzgojenog i obrađenog lišća zelenog čaja, kiselkastu notu limuna i neodoljivu bijelu čokoladu, a nude ultimativno foodie iskustvo koje će zadovoljiti sve veću potražnju za zdravijim alternativnim grickalicama.

image

Matcha dražeji kombiniraju bogat, orašast okus slanih badema sa suptilnom gorčinom matche

INO ZELJAK

"Jako smo sretni što smo u suradnji s našim dragim partnerima iz Chozena kreirali ove prefine dražeje. U današnjem brzom svijetu, potrošači sve više traže grickalice koje ne samo da pružaju nalet energije, već nude i nutritivnu vrijednost. Uz matcha dražeje, nudimo ukusno rješenje koje spaja okus s hranjivost, pružajući grickanje bez grižnje savjesti", istaknuli su iz brenda Materia.

image
INO ZELJAK

"Svaki dio prilikom proizvodnje matcha dražeja prolazi pomni proces kako bi se osigurala kvaliteta i svježina. Od nabave najfinijih badema do premium Ceremonial grade Materia matcha praha, svaki je korak pažljivo kuriran kako bi se pružio međuobrok koji nije samo ukusan nego i zdrav. Prepuni antioksidansa, vitamina i minerala, matcha dražeji nude hranjivi poticaj za energičan dan", objasnili su iz Chozena.

Linker
10. ožujak 2024 01:06