Gisele Bündchen

 STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK
Recepti i savjeti

Novi poslovni pothvat slavne manekenke: Gisele Bündchen iznenadila neočekivanim projektom

Poznata manekenka uzbuđeno je objavila da se baca u gastronomske vode i da iduće godine izlazi njezina kuharica.

Poznata manekenka uzbuđeno je objavila da se baca u gastronomske vode i da iduće godine izlazi njezina kuharica.

Kažu da ljubav ide kroz želudac, a očito hrana rješava i ljubavne nedaće. Barem u slučaju Gisele Bündchen koja je na svom Instagramu objavila da je napisala svoju prvu kuharicu koja bi svjetlo dana trebala ugledati krajem ožujka iduće godine.

Kako kaže naslovnica koju je u objavi otkrila, kuharica se zove "Nourish" i u sebi krije "jednostavne recepte za osnaživanje tijela i hranjenje duše". 43-godišnja Bündchen koja se lani, nakon 13 godina braka, razvela od sportaša Toma Bradyja, osim recepata u kuharici će podijeliti i svoje savjete za zdraviji životni stil. "Silno sam uzbuđena što mogu najaviti svoju novu kuharicu, Nourish! Uvijek me pitaju što jedem i kako ostajem u formi. Dobra hrana je moja strast i ključna je za zdrav način života" napisala je manekenka. "U njoj dijelim najdraže jednostavne, nutritivno bogate i ukusne recepte moje obitelji i neke self-care rituale koji mi kao zaposlenoj majici uvelike pomažu" nadodala je.

Kako navodi njezin izdavač, Penguin Random House, "Nourish" sadrži 100 pristupačnih recepata koji se temelje na namirnicama za svakodnevni "pogon organizma". Neki od recepata koji su svoje mjesto pronašli u kuharici ovog supermodela su i smoothie od papaje i badema te kruh od sira iz njenog rodnog Brazila. S obzirom na to da je majka dvoje djece, 13-godišnjeg sina Benjamina i 10-godišnje kćeri Vivian, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Bradyjem, u kuharici će se moći pronaći i opcije za djecu te savjeti kako kroz pripremu neka od jela približiti djeci. Osim toga, uključila je i smjernice za planiranje obroka te one za smanjivanje otpada od hrane.

image

Gisele Bündchen i Tom Brady lani su se razveli nakon 13 godina braka

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Gisele je oduvijek bila strastvena zagovornica zdravog života, čak je u listopadu prošle godine nakon razvoda od supruga na Instagramu objavila da se za pomoć u prolasku kroz to zahtjevno razdoblje oslanja na svoje najdraže zdravstvene i wellness prakse. "Biti zdrav više je od dobre prehrane i vježbe. Tu su i stav, emocije, vjerovanja, misli i djelovanja. Kad život postane zahtjevan uvijek se sjetite da sunce svakog dana izlazi i donosi nove prilike da ponovo pokušamo i radimo bolje" zaključila je tada.

Linker
26. travanj 2024 14:07