Blagdanski stol

Proslavite Uskrs u poznatom zagrebačkom hotelu uz vrhunske delicije i zabavu za cijelu obitelj

Mnogima omiljena Esplanada i ove godine u proljetnom ozračju restorana Zinfandel‘s tradicionalno priprema raskošan Obiteljski uskrsni ručak uz klavirsku glazbu i pjenušavu dobrodošlicu te primamljiva jela i slastice s potpisom chefice Ane Grgić Tomić.

Kultni zagrebački hotel savršeno je mjesto za obiteljski Uskrs: gurmanski užici, pjenušava dobrodošlica, selekcija vrhunskih vina, klavirska glazba i uskrsna potraga za pisanicama za djecu samo su dio iskustva koje će zasigurno obilježiti ovaj blagdan. Iskoristite proljetne praznike za odmor s najdražima, opustite se u vedrom ambijentu restorana Zinfandel‘s uz slasnu gozbu i omiljene delicije.

image

Mille feuille s kremom od pitaje i bijelom čokoladom

PRESS

Prepustite se uskrsnim specijalitetima s potpisom poznate chefice Ane Grgić Tomić: na jelovniku vas očekuje domaća šunka pečena u hrskavom kruhu, rillettes od patke, terina od guščje jetre, quiche sa šparogama i kozjim sirom, prepoznatljivi zapečeni Esplanadini štrukli, krem juha od proljetnih šparoga, goveđi consommé s domaćim rezancima, prhke tortice s kozicama, file brancina s kremastom blitvom, romb zapečen s kremom od parmezana, pečena patka u marinadi od naranče i meda, janjeća koljenica s pečenom palentom, juneći obrazi s raguom od lisičarki i heljde, kao i teleći Wellington te tradicionalni Esplanadin tatarski biftek - ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom. Selekcija uskrsnih slastica u izvedbi iskusnih Esplanadinih slastičara predvođenih Mirjanom Špoljar, gurmanski je doživljaj koji se ne propušta.

image

Jela s potpisom Ane Grgić Tomić

PRESS
image

Na blagdanskom stolu pazi se na svaki detalj

PRESS

Uživajte u neodoljivim delicijama sa slatkog stola i svakako kušajte prhke tortice od sira sa šumskim voćem, sočnu tortu s bademima i fantastičnu čokoladnu tortu s makom, a za pravi uskrsni doživljaj tu je tradicionalna Esplanadina pinca sa sušenim voćem i citrusima, kao i prhka makovnjača i orahnjača te primamljiva čokoladna jaja.

image

Uskrsni ručak u Esplanadinoj ‘režiji‘

PRESS

Prepustite se ugođaju dok se vaši mališani zabavljaju u veseloj uskrsnoj igraonici uz animatore: pripremaju brojne društvene igre te kreativnu radionicu s bojenjem jaja i potragom za pisanicama.

image

Ugođaj u kultnom restoranu doživljaj je sam po sebi

PRESS

Poželite li dio Esplanadine gurmanske ponude poslužiti u svojem domu ili pokloniti dragim osobama, mogli biste naručiti ručno rađenu pincu i oduševiti ukućane na Uskrs. Količine su ograničene, baš kao i broj osoba u restoranu Zinfandel‘s za obiteljski Uskrs, stoga je preporučljivo stol rezervirati.

image

Esplanadinu pincu sa sušenim voćem i citrusima možete naručiti iz svog doma

PRESS
Linker
14. ožujak 2024 10:52