GLORIA AUTO

Snažan, sofisticiran i svestran! Novo lice zadovoljstva za urbane avanturiste

Japanski proizvođač automobila Suzuki ponudio je osvježenu verziju svog popularnog modela S-Cross.

Ovoga proljeća Suzuki S-Cross predstavio se vo­­­začima u novom iz­­danju. Postao je ljepši, povezaniji i sigurniji, a poboljšana je i učinkovitost zahvaljujući blagom hibridnom pogonskom sustavu. Pritom se nije odrekao svojeg avanturističkog duha zahvaljujući pogonu na sva četiri kotača AllGrip Select.

image

Unutrašnjost novog S-Crossa

SUZUKI

Uz eleganciju, tehnološku inovativnost i snagu, posebna pažnja posvećena je i povećanju sigurnosti vozača i svih putnika. Tako kada sustav otkrije opasnost od sudara s vozilom koje se nalazi ispred njega svjetlosnim signalom i laganim kočenjem upozorava vozača na korištenje kočnice. Izostane li reakcija vozača, sustav automatski koči kako bi se izbjegao sudar ili smanjila šteta.

Opremljen je i nadzorom mrtvoga kuta, a u serijskoj opremi dolazi čak i stražnja kamera koja u kombinaciji s parkirnim senzorima olakšava upravljanje.

image
SUZUKI

Koristan element je i kamera smještena blizu unutarnjeg retrovizora koja obrađuje slike ceste i prepoznaje prometne znakove, a elektronika razaznaje za sigurnost ključne signale, poput ograničenja brzine, i projicira ih na zaslon. Osim što sprječava iznenađenja, čuva i novčanik od kazni.

image

Praktični pretinac smješten je iznad retrovizora

SUZUKI

Osobni se budžet čuva i zahvaljujući prorijeđenim odlascima u automehaničarsku radionicu. Suzuki je već godinama jedna od najpouzdanijih marki, a u novom S-Crossu to omogućavaju i pouzdani 4-cilindarski motori, koji unatoč relativno velikoj snazi, imaju iznimno nisku potrošnju i isto tako male troškove održavanja.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji sa Suzukijem

Linker
20. travanj 2024 00:53