Set od 6 kuglica za bor, 29,90 kn/ 3,96€

 SINSAY
INTERIJERI

Izlog najljepših baršunastih komada s duplom dozom stila

Materijal koji nas osvaja mekoćom i luksuznim dojmom u dom će unijeti toplinu, ali i profinjenost.

Materijal koji nas osvaja mekoćom i luksuznim dojmom u dom će unijeti toplinu, ali i profinjenost.

Kako se približavaju blagdani, mnogi počinju razmišljati o tome u kojem stilu ove godine okititi božićno drvce. Prošle zime veliki su trend bile starinske staklene kuglice, s rupom u sredini, no njihova je velika mana to što su iznimno osjetljive i lako se razbiju. Ako vam se sviđa taj retro štih, ali vaša vam nespretnost ili mačka kao kućni ljubimac brane da svoje drvce ukrasite staklenim detaljima, imamo jednako atraktivno i elegantno, no puno praktičnije rješenje - kuglice od baršuna!Trgovine poput Sinsaya, Pepca i Zara Homea preplavili su retro ukrasi za jelu, a kao posebno upečatljivi istaknule su se upravo tamnozelene, tamnoplave i tamnocrvene baršunaste “bombice”. Ovakvi ukrasi savršeno će se uklopiti u interijer ukrašen u božićnom duhu.

image

Božićni ukras, 49 kn/ 6,50 €, Zara Home

ZARA HOME

Materijal koji nas osvaja svojom mekoćom, bogatstvom teksture i luksuznim dojmom u svaki će dom unijeti toplinu, ali i profinjenost. Naravno, pod uvjetom da se ne pretjera - jedan veći komad namještaja napravljen od baršuna, poput fotelje, trosjeda ili pak zavjesa, bit će sasvim dovoljan da se postigne željeni efekt.

image

Kutija za nakit, 45,21 kn/ 5,6 €, Pepco

PEPCO
image

Sofa Tristan, 4899 kn/ 650,21 €, Emmezeta

EMMEZETA
image

Tabure, 527,42 kn/ 70 €

PEPCO
image

Tudor fotelja. 4279 kn/ 562,92 €, Kare dizajn

KARE DIZAJN
image

Ukrasni jastuk, 149,90 kn/ 19,84 €, Mango

MANGO
image

Lipstic tabure, Royal Stranger

ROYAL STRANGER

Ako vam se pak toliko sviđa da želite još nešto baršunasto u svom domu, odaberite detalje poput kutije za nakit ili prekrivača za krevet. Kad je održavanje namještaja od baršuna u pitanju, imajte na umu da stručnjaci preporučuju izbjegavanje držanja takvih komada na mjestima u domu koja su na izravnom udaru sunčeve svjetlosti jer se može dogoditi da izblijedi boja, posebno ako je intenzivna, poput žute ili jarkozelene.

Linker
28. travanj 2024 03:13