Iznajmljuje se

U krevetu Hugha Jackmana možete spavati za 155.000 eura mjesečno

Rezidencija ima pet spavaćih soba i kupaonica, odvojenu kuću za goste, teretanu, kazalište, bazen, jacuzzi, kuhinju s Gaggenau aparatima i blagovaonicu s ručno izrezbarenim stolom od orahovine.

Želite li se uvući u krevet Hugha Jackmana, evo rješenja! Popularni glumac, najpoznatiji po ulozi Wolverinea, i njegova supruga, glumica Deborra-Lee Furness, iznajmljuju preko zime raskošnu kuću u resortu East Hampton u američkoj saveznoj državi New York. Njihova ljetna rezidencija ima pet spavaćih soba i pripadajućih kupaonica, odvojenu kuću za goste, teretanu, kazalište, bazen, jacuzzi, kuhinju opremljenu Gaggenau aparatima i blagovaonicu s ručno izrezbarenim stolom od orahovine. Cijena? Prava sitnica: 166.666 dolara mjesečno (155.000 eura).

image

Mješanka pudla i terijera Allegra ne ide u paketu uz kuću

THE CORCORAN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA
image

Imaju razloga za osmijeh: Hugh Jackman i supruga Deborra-Lee Furness

STEFANOS KYRIAZIS/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dome, slatki dome

Par je kuću kupio 2015. godine za 3,5 milijuna dolara te su je preuređivali punih šest godina kako bi izgradili svoj dom iz snova. Imanje se prostire na dva i pol hektara i smješteno je uz samu atlantsku obalu, piše New York Post. Za iznajmljivanje se doznalo iz popisa nekretnina koje su u portfelju moćnog para.

U kolovozu prošle godine potrošili su golemih 22,1 milijun dolara za glamurozni penthouse u New Yorku, a još je na prodaju njihov tripleks (objekt s tri samostalne rezidencije) na West Villageu za koji traže 38,9 milijunčića.

image

Hugh i Deborra šest su godina uređivali kuću u Hamptonu

THE CORCORAN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA
image

Iz kreveta se vidi Atlantski ocean

THE CORCORAN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA

Nekretninski biznis

Hugh (54) i Deborra-Lee (67) očito su se ozbiljno bacili u nekretninski biznis, no glumac nije zanemario ni svoj glavni posao – pojavit će se kao Wolverine (i Logan) u dugo iščekivanom trećem dijelu Deadpoola uz kolegu Ryana Reynoldsa. Nastavak još nema naslov, a premijera je najavljena za 8. studeni 2024. godine.

image

Prostor je zanimljivo podijeljen

THE CORCORAN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA
image

Kupaonica je obložena mramorom

THE CORCORAN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA
image

Dnevni prostor zamišljen je u obliku velikog open spacea

THE CORCORAN GROUP/PLANET/PROFIMEDIA
Linker
31. siječanj 2023 11:55