Getty Images
NOVA PJESMA

Lorde konačno objavila novu pjesmu, kao stvorenu za vikend

Dugo čekanje je konačno završilo – Lorde je objavila novu pjesmu, poletnu "Green Light" koja je kao stvorena za to da vas uvede u vikend-raspoloženje.

Novom pjesmom "Green Light" Lorde najavljuje studijski album, nazvan "Melodrama", koji možemo očekivati u nadolazećim ljetnim mjesecima. Produkcijom izdanja bavili su se Lorde, Jack Antonoff i Frank Dukes, a materijal je sniman u Jackovom stanu te kultnom Electric Lady Studios.

A post shared by Lorde (@lordemusic) on

Novi album naslijedit će njen iznimno uspješan prvijenac "Pure Heroine" iz 2013. godine. Upravo se te godine tada 16-godišnja Lorde, pravog imena Ella Yelich-O'Connor, svijetu predstavila singlom "Royals" koji ju je zajedno s albumom prvijencem postavio u svjetsku glasnogovornicu svoje generacije. Album nagrađen Grammy i BRIT Award priznanjima prodan je u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta.

David Bowie ju je jednom prilikom opisao kao "budućnost glazbe", a upravo je na zamolbu njegove obitelji nastupila na BRIT Awards 2016 gdje je izvela zamijećeni tribute ovom glazbenom velikanu.

Linker
25. travanj 2024 18:07