Pozdrav ljetu

Na drugom izdanja Let‘s Rocka! očekuje nas mnoštvo odličnih glazbenika: Evo kompletnog line up-a

Osim nekoliko imena s lokalne šibenske scene, na šibenskoj tvrđavi slušat ćemo i neke već dobro poznate glazbenike.

Poznata su imena svih izvođača i bendova – njih ukupno 22 – koji će nastupiti na tri pozornice šibenske Tvrđave sv. Mihovila kroz dva dana, 21. i 22. lipnja 2021., na drugom izdanju festivala Let's Rock!

Već objavljenim imenima pridružuje se niz glazbenika kojima će ovo biti premijerni nastup u Šibeniku – Lika Kolorado, Mark Mrakovčić, Pitaj klince, Reper iz sobe, White on White i Žen, a po prvi puta ikada pred publikom uživo nastupit će dvojac marisol.

Čitajte i: ‘Knjige u srcu grada‘: U centru Zagreba čeka vas bogata ponuda mnoštva domaćih i stranih naslova!

Među zidinama tvrđave slušat ćemo i jedan od najzanimljivijih eksperimentalnih glazbenih sastava na domaćoj sceni, Doringo te Je Veux, odnosno Željku Veverec, čiji je debitantski album ove godine nominiran za tri Porina.

image
Šibenska tvrđava ponovno je domaćin festivala Let's Rock.
PROMO

Što bi Let's Rock bio bez šibenskih snaga!? Lokalnu scenu predstavlja dvojac Magul, odnosno jedan od najboljih šibenskih gitarista, Ante Prgin koji je snage udružio s Božidarom Bilušićem, te festivalski povratnici The Fogsellers čiji je prošlogodišnji nastup na prvi dan ljeta (ironično!) prekinula kiša.

Uz navedene, već je najavljeno da će na tvrđavi ususret ljetu svirati i Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U, The Siids.

Čitajte i: Novi biser u Šibeniku: Uskoro se otvara kuća umjetnosti Arsen, u njoj će gostovati brojni umjetnički programi

Požurite po ulaznice

S objavom kompletnog popisa izvođača u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice po cijeni od 130 kuna, koje su dostupne od petka, 28. svibnja, u sustavu Eventim (online i na prodajnim mjestima), te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica.

image
Požurite po svoje ulaznice!
PROMO

Na istim mjestima su dostupne i festivalske ulaznice po cijeni od 200 kuna. Ostalo ih je još malo, stoga požurite po svoju, poručuju organizatori iz Tvrđave kulture Šibenik!

Također ističu kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera.

Linker
15. travanj 2024 23:12