UZBUDLJIVA GLAZBENA JESEN

Na ovih 5 novih albuma obratite pozornost ove jeseni

Pitanje je koliko u današnje vrijeme datumi objave albuma uopće imaju smisla jer postoje različiti načini davanja glazbe u javnost i sve se više glazbenika odlučuje za različite varijante streamanja, ali još uvijek postoje glazbenici koji glazbu objavljuju na staromodan način.

Nije baš svatko u mogućnosti bez najave pustiti album kao što je to učinila Beyonce. Vjerovali ili ne, neki glazbenici još uvijek imaju datume objave, singlove, spotove, turneje i sve ostale stvari koje fanovi vole.

Jesen je tradicionalno dobro doba godine za objavljivanje nove glazbe, a iz gotovo nepreglednog mora izdanja koja izlaze upravo ovih dana odabrali smo pet albuma koji se željno iščekuju i koji će sigurno ponuditi nešto novo i uzbudljivo. Nemojte ih propustiti, obratite pozornost i dopustite im da vam začine jesen.

Nick Cave and the Bad Seeds: “Skeleton Tree”

Čini se da Nick Cave ne može podbaciti, da jednostavno nije u stanju objaviti album koji bi bio samo prosječan. “Skeleton Tree“ je obilježen mračnim i mučnim ugođajem, dijelom je nastajao nakon nesretne smrti Caveova petnaestogdišnjeg sina, a rezultat je iskrena i bolna ploča, prekrasna u svojoj melankoliji, nježna i otkrivajuća.

Linker
15. travanj 2024 13:58