STIŽE U SRPNJU!

Očekuje se da će biti ljetni hit: Pogledajte finalni trailer za film ‘ Barbie‘

Ako volite Barbie, ovo je film za vas. Ako mrzite Barbie, ovo je film za vas! Stigao je finalni trailer za film od kojeg se očekuje da će biti pravi ljetni hit.

Stigao je novi, treći trailer za film "Barbie" koji u kina stiže 20. srpnja. Finalni trailer za najzabavniji film ovog ljeta daje uvid u njezin ružičasti svijet kao nikad do sad. Ovog puta saznajemo da Barbie zapravo prolazi potpunu krizu zbog pitanja "Razmišljate li o smrti?", a da bi pronašla odgovore iz savršenog Barbie svijeta odlazi u stvarnost, okušati se u životu s ljudima, a na tom putu prati je Ken. Naravno pred njima su brojne avanture i nedaće, a film je dodatnu pozornost privukao jer su u glavnim ulogama poznati glumci Margot Robbie i Ryan Gosling.

Redateljica filma BARBIE je Greta Gerwig, scenarij je napisala zajedno s Noahom Baumbachom. Film se temelji na Mattelovom liku Barbie, a već je privukao i mnogo pozornosti zbog zanimljivom soundtracka na kojem će se, između ostalih, pronaći i pjesma popularne glazbenice Due Lipe.

Linker
24. travanj 2024 04:16