‘jubav moja‘

Pripeme za veliki koncert: Supruga Olivera Dragojevića u emotivnoj objavi na Facebooku obznanila koliko joj nedostaje

U emotivnoj objavi na Facebooku na dan kada će se održati spektakularan koncert u čast godišnjice smrti velikog domaćeg glazbenika Olivera Dragojevića, njegova supruga Vesna podijelila je jednu od njegovih najpoznatijih pjesama te je javnosti obznanila koliko joj pokojni glazbenik nedostaje.

Prošle su točno tri godine od kada nas je napustio jedan od najvećih hrvatskih glazbenika, Oliver Dragojević. Njemu u čast večeras se održava koncert "Trag u Beskraju" u Vela Luci, a za one koji nisu pošli put Korčule, događaj će se od 22 sata prenositi na HRT-u.

Na generalnoj probi za koncert ‘Trag u beskraju‘ u čast pokojnog glazbenika na pozornici u Vela Luci pojavili su se mnogi poznati domaći glazbenici - Gibonni, Marko Tolja, Tedi Spalato, Klapa Ošjak i Ante Gelo, a u prvim redovima glazbeni spektakl pratit će i udovica Vesna Dragojević s obitelji.

Čitajte i: Emotivna Vesna Dragojević slušala recital glazbenika na misi zadušnici u čast njezinog pokojnog Olivera

"Trudim se biti dobro, iako bih najradije plakala. Večerašnji koncert za ništa ne bih propustila jer znam koliko bi Olivera usrećio. Glazba mu je bila sve, uz nas i more – sjetno nam je kazala Vesna Dragojević, koju smo uhvatili pred njoj najteži trenutak ovih dana. I nakon tri godine, odlazak na Oliver grob, neopisivo je, kaže, boli", rekla je Vesna za Gloriju.

image
Projekt u čast sjećanja na Olivera traje od 27.7.
Jure Miskovic/CROPIX

Čitajte i: Uskoro će Vela Luka proslaviti legendarnog Olivera pjesmom! Gibonni, Tedi Spalato i Ante Gelo pripremaju koncertni spektakl

Danas je Vesna na Facebooku simbolično podijelila Oliverovu pjesmu "Jubav moja" i uz nju napisala opis: "Ljubav je kad zauvik nedostaješ".

Podsjećamo, projekt u čast sjećanja na Olivera traje od 27.7., a započeo je koncertom na trajektu za Vela Luku koji je putnike oduševio.

Linker
20. travanj 2024 22:48