Getty Images
Život na kazališnim daskama

Stiže mjuzikl o životu Cher

Nije mogla izdržati, a da se ne pohvali! A kako i ne bi kada će njezin život biti prikazan na kazališnim daskama i to onim brodvejskim.

71-godišnja pjevačica Cher na Twitteru se pohvalila kako je u pripremi mjuzikl o njezinom životu koji će biti uprizoren 2018. godine na Broadwayu. "Cher: The Musical" napisao je Rick Elice, koji se trudio opisati bogatu glazbenu i glumačku karijeru, ali i brojne životne uspone i padove pjevačice, počevši s njezinim odrastanjem u Los Angelesu. Tri glumice igrat će Cher u različitim razdobljima života - na početku karijere, za vrijeme turbulentnog odnosa s bivšim suprugom Sonnyem Bonom te u doba najveće slave i zrele dobi.

LAS VEGAS, NV - MAY 21:  Actress/singer Cher performs during the 2017 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 21, 2017 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Getty Images


Glazbena pozadina će, naravno, biti hitovi glazbene dive poput If I could turn back time, Believe i I got you babe. Iako imena glumaca i kostimografa (koji će imati pune ruke posla rekreirajući ekstravagantne modne kombinacije zvijezde) još nisu objavljena, otkriveno je da su za produkciju mjuzikla zaduženi Flody Suarez i Jeffrey Seller, producent brodvejskog hita "Hamilton".

Linker
23. travanj 2024 14:34