Screenshot
NOVI FILM

Sve o najsenzualnijoj sceni iz filma 'Pedeset nijansi mračniji'

Ako se može zaključiti prema nizu vrućih trailera, film "Pedeset nijansi mračniji" donijet će još više ljubavne akcije od prethodnika.

Ako se može zaključiti prema nizu vrućih trailera, film "Pedeset nijansi mračniji" donijet će još više ljubavne akcije od prethodnika.

Riječ je o jednom od najiščekivanijih filmova godine, a svaki novi trailer koji se pojavi dodatno zagolica maštu fanova. Ova erotska franšiza nastala je prema predlošku bestselera spisateljice E.L. James. U filmu Dakota Johnson i Jamie Dornan ponavljaju svoje uloge Anastasie Steele i Christiana Greya, a tu su i drugi glumci kojih se sjećamo iz prvoga dijela, ali i neki koji se prvi put pojavljuju u franšizi kao što su Kim Basinger, Bella Heathcote i Eric Johnson.

Kao najava filma objavljen je i mračan, destruktivan i zavodljiv spot za pjesmu Taylor Swift i Zayna Malika koja će se naći na soundtracku, a koja atmosferom sjajno dočarava atmosferu filma.

Sada se na stranici Marie Claire pojavio isječak ekskluzivnog intervjua u kojem Dakota Johnson, Jamie Dornar i E.L. James raspravljaju o najsenzualnijoj sceni filma.

Iako je prvotno najavljen za Valentinovo, film u kina ipak stiže ranije – već 9. veljače, a u našem nagradnom natječaju možete osvojiti ulaznice za premijeru!

Linker
27. travanj 2024 04:20