POČELO JE

Već sada možemo slušati radio koji božićne pjesme pušta od 0 do 24

Riječ je o irskoj radio stanici koja se emitira od 2008. godine, a namijenjena je isključivo glazbi s božićnom tematikom.

I dok jedni misle kako je za božićne hitove još puno prerano, a stihovi koji podsjećaju na najčarobnije doba u godini izlaze im na uši, drugi jedva čekaju da radio stanice počnu puštati bezvremenske hitove poput ‘‘All I want for Christmas is You‘‘, ‘‘Last Christmas‘‘, ‘‘The Most Wonderful time of The Year‘‘ i ‘‘Let it Snow‘‘.

U slučaju da pripadate ovoj drugoj skupini ljudi, sljedeća bi vas vijest mogla posebno razveseliti. Naime, jedna radio stanica već je počela puštati božićne pjesme, a da bi stvar bila još bolja, pušta ih od 0 do 24. Riječ je o Christmas FM-u, popularnoj irskoj radio stanici koja se emitira od 2008. godine.

image

Foto: Pexels

PEXELS

Namijenjena je isključivo puštanju glazbe s božićnom tematikom i emitira se tijekom blagdanske sezone. Mariah Carey već je početkom mjeseca tradicionalno na svojim društvenim mrežama objavila video u kojem je najavila blagdansku sezonu, a to je za mnoge značilo početak priprema za najčarobnije doba godine.

Naime, pjevačica je na Instagram profilu podijelila video u kojem je bila zaključana u sefu, potpuno zaleđena, dok se zatim lagano ‘‘odmrznula‘‘. Na sebi je nosila kostim Bake Mraz, a usput je u pozadini i svirala pjesma ‘‘All I Want for Christmas is You‘‘, jedna od najpopularnijih božićnih pjesama u svijetu.

Zahvaljujući upravo ovom hitu iz 1994. godine, Mariah je godinama jedna od glavnih asocijacija na Božić. Njezin je video u kratkom vremenu postao viralan, a trenutno ima preko 2.5 milijuna lajkova.

Linker
22. travanj 2024 20:10