NAGRADNI NATJEČAJ

Vodimo vas na hit predstavu ‘Ništa bez reklame‘

Uključite se u naš nagradni natječaj: vodimo vas na predstavu "Ništa bez reklame" koja je nastala u suradnji Glorije i Lude kuće.

U suradnji s kazalištem Luda kuća, Gloria donosi jedinstveni projekt – predstavu "Ništa bez reklame". Riječ je o komediji u kojoj se govori o jednoj vrlo ozbiljnoj stvari – menstrualnom siromaštvu. Na svoju prvu režiju od strane vlasnika kazališta Branka Đurića i Renea Bitorajca pozvana je istaknuta glumica Petra Dugandžić, a čovjek bez kojeg se ovaj materijal nije smio igrati je upravo, tvrde svi jednoglasno – Zoran Pribičević. Ostatak glumačkog tima su HNK diva i poznata komičarka Ana Begić Tahiri i veliki Draško Zidar, a pravu je priliku dobila upravo mlada nada, Nikolina Prkačin.

Ulaznice za predstavu možete potražiti online, a dvoje najkretivnijih čitatelja vodimo na izvedbu 23. svibnja, u utorak. Ulaznice možete osvojiti na našem Instagram profilu, a zadatak je jednostavan - najkreatnivnije odgovorite na pitanje "Zašto volite kazališne predstave"?

Pravila nagradnog natječaja

U novoj predstavi “Ništa bez reklame” - inače redateljskom prvijencu Petre Dugandžić – Draško Zidar maestralno glumi direktora marketinške agencije Orkana, ljubitelja životinja, posebno janjeta na ražnju. Njegovu najvjerniju obožavateljicu, lijevu i desnu ruku, a najčešće i mozak, Dolly, igra jedna od hrvatskih najboljih komičarki Ana Begić Tahiri. Dolly u agenciji sjedi spram svog kontrapunkta Nine koja je moralna vertikala svoje generacije, borac za ljudska prava i političku korektnost. Igra je mlada glumačka nada Nikolina Prkačin kojoj je ovo jedan od prvih projekata u kazalištu. Peru Žlahtinu glumi poznato lice s malih ekrana Zoran Pribičević, glumca kojeg je angažirala agencija, ugodnog oku, ali ne i uhu, zaljubljenog u sebe i svoje nule na računu.

Linker
21. travanj 2024 02:40