FOTOGRAFIJE: NENSURIA GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Uvijek i svugdje

Novo rješenje protiv bolova! Za primjenu ne treba voda i ugodnog je okusa limuna

Lupocet direkt 500mg granule dobro je imati uza se ako vas bol nenadano zatekne na putu do posla, na izletu ili nekom važnom događaju.

Lupocet direkt 500mg granule dobro je imati uza se ako vas bol nenadano zatekne na putu do posla, na izletu ili nekom važnom događaju.

Jutro je, zvoni vam budilica i čak se odmah osjećate dovoljno budno. Odjenete neku fora kombinaciju, obavite svoje jutarnje rituale i s veseljem krenete u novi dan. No, na putu do posla počne vas boljeti glava, a zastoj u prometu nimalo vam ne olakšava, štoviše povećava nervozu.

Jedva kopate po torbici i uspijete naći tabletu uz koju bi vam bol odmah prestala, no, koji peh - uz sebe nemate bocu s vodom, a do posla nećete stići toliko brzo. Da, ovo je situacija koja se često događa i u kojoj se osjećamo nemoćno jer smo svjesni da bol nije dobro trpjeti i da je bolje djelovati što prije.

Srećom, rješenje postoji, i to u obliku novog proizvoda - Lupocet direkt, granule koje sadrže paracetamol u dozi od 500 mg te su vrlo praktične i za nošenje i za primjenu. Evo još nekih njihovih prednosti:

Otapaju se u ustima

Poteškoće s gutanjem učestalije su nego što se misli. To neobično stanje naziva se disfagija, a ona u kombinaciji sa suhim ustima i strahom od gušenja može konzumiranje krute hrane ili tableta učiniti još kompliciranijim. Sami koncept gutanja neke tvari bez žvakanja neshvatljiv je posebice djeci, a još teže ga je ostvariti.

Granule za direktnu primjenu ne trebaju se gutati u komadu; u dodiru sa slinom se odmah otapaju i zatim se progutaju. Dakle, nema napinjanja, zabacivanja glave unatrag niti neuspjelih pokušaja!

Nije potrebna voda

Redovita hidratacija organizma važna je za naše zdravlje, no ne možemo očekivati da ćemo u svakom trenutku imati bočicu vode uza se. Ako vam se često događa da bočicu zaboravite ponijeti, ništa zato. Lupocet direkt granule uzimaju se direktnom primjenom u usta i to bez vode, uvijek i svugdje.

image
Belupo Lupocet Direkt 500 mg granule.
BELUPO

Praktično pakiranje

Još jedna prednost granula jest što dolaze u praktičnom pakiranju. Granule se nalaze u malim vrećicama koje se lako otvaraju pa su odlično rješenje za sve one koji su u pokretu, a žele uza se uvijek imati spas protiv boli. I stanu u baš svaku torbicu, koliko god mala bila!

Okus limuna

Za sve što stavljamo u usta želimo da ima dobar okus, zar ne? Lupocet direkt 500 mg granule imaju ugodan okus limuna koji bitno olakšava cijelu primjenu ovog lijeka.

Inače, Lupocet direkt granule mogu koristiti odrasli i adolescenti stariji od 12 godina tjelesne težine veće od 40 kg., a više informacija o ovom inovativnom proizvodu doznajte ovdje.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Lupocet direkt 500 mg granule možete kupiti u ljekarni i specijaliziranim prodavaonicama za promet na malo lijekovima.

PLAĆENI OGLAS O LIJEKU

Linker
26. travanj 2024 08:29