Putem oblaka ...

Ana Radišić okuplja zvučna imena iz svijeta umjetnosti, sporta i poduzetništva

U hotelu Esplanade Zagreb televizijska voditeljica i urednica 7. travnja će ugostiti inovativne ljude iz Hrvatske i regije te omogućiti posjetiteljima da upoznaju sve one koji ih inspiriraju svojim načinom života.

Kad je 2020. godine, u jeku pandemije, televizijska voditeljica i urednica te kreativna producentica Ana Radišić krenula s vlastitim podcastom, željela je kroz svoje goste gledateljima otkriti inspirativne i zanimljive priče osoba iz javnog i društvenog života. Svi oni imaju jednu stvar zajedničku - njihov životni put vrijedan je divljenja. Anin podcast u vrlo kratkom roku je našao put do tisuće gledatelja, a kroz više od 70 podcasta njezin YouTube kanal do danas je pregledan više od 1,3 milijuna puta. Sada priča s podcastom ide dalje - 7. travnja u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade Ana Radišić ugostit će 20-ak osoba iz poduzetništva, umjetnosti i sporta, odnosno okupit će inspirativne ljude iz Hrvatske i regije i omogućiti posjetiteljima da upoznaju i dožive ljude koji ih inspiriraju svojim načinom života.

image

Live podcast Ane Radišić okupit će 20-ak uspješnih imena iz zemlje i regije

BOJAN ZIBAR

"Podcast ide korak dalje. Presretna sam zbog toga! Zahvaljujući svojim oblacima divnih ljudi koji rade sa mnom i stvaraju ga, dovodim svoj studio među ljude i publiku. Spajam sve ono što obožavam na jednom mjestu. Ljude, inspiraciju, publiku, kamere, međusobnu interakciju i priliku za bolje upoznavanje. Družit ćemo se ispred i iza kamera uz one koji inspiriraju, pomiču granice i svojim primjerom pokazuju da je sve moguće", ističe Ana.

Live podcast u Esplanadi pod nazivom Putem oblaka s Anom Radišić samo je nastavak Anine podcast priče koja je krenula iz dnevnog boravka prije nešto manje od dvije godine.


"'Putem oblaka' jer vjerujem da je putovanje najvažnije, ono je ključ i cilj, a ne destinacija. Sigurna sam da svatko od nas može pronaći svoj oblak, svoju vodilju. Oblak uvijek vodi naprijed, u osobne visine, a čak i kad nam na trenutke “pobjegne” i kad nije vidljiv i ne znamo idemo li u pravom smjeru, on je tu, samo ga trebamo prepoznati. I pratiti! Sigurna sam da ćemo i kroz priče te životna putovanja mojih sugovornika pronaći oblake inspiracije koja nam otvaraju osobna vrata ka ostvarenju snova i želja", poručuje Ana.

image

Iako je svoj podcast pokrenula 2020., u jeku pandemije, Ana Radišić je brzo stekla vjernu publiku i privukla zvučna imena

BOJAN ZIBAR

Svi podcasti s eventa koji će biti podijeljeni u nekoliko tematskih cjelina bit će dostupni na njezinom YouTube kanalu kao i na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera.

Linker
27. studeni 2022 18:40