Ovo se ne propušta

e-xperience predstavlja: Jedna od najuspješnijih DJ-ica Insolate na spektakularnom nastupu na Tvrđi Osijek

Video projekt za promociju elektroničke glazbe i umjetnika, osmislio je domaći producent, a publici donosi najbolje performanse elektroničke glazbe.

U želji za očuvanjem i napretkom elektroničke i glazbene scene u doba disfunkcije koncertnih i klupskih nastupa, poznati hrvatski DJ i producent E-Base u suradnji s produkcijskom kućom Jukebox.hr pokrenuo je novi video projekt pod nazivom e-xperience. Projekt ide korak dalje u promociji izvođača elektroničke glazbe i umjetnika te publici donosi najbolje performanse elektroničke glazbe, a njegovo ime nastalo je kao kratica engleskog izraza "electronic experience".

image
Insolate je prva izvođačica novog projekta e-xperience.
FOTOGRAFIJE: PROMO

"Publici zakinutoj za neposredno uživanje u elektroničkoj glazbi u online varijanti donosimo najbolje video nastupe vrhunskih izvođača i autora elektroničke glazbe. Kroz lokacije i izvođače spajamo kulturno nasljeđe i budućnost u nezaboravno iskustvo. Publika želi ostati u dodiru s elektroničkom glazbom i uživati u njoj, a iako nas trenutna društvena situacija ograničava, moderna tehnologija omogućava nam da elektronička glazba dopre do svoje publike, osvoji i neke nove fanove, ali i da promoviramo najbolje od Hrvatske, kako turističke tako i vrhunske umjetničke destinacije“, izjavio je producent i autor projekta E-Base.

image
Insolate je renomirana i internacionalno popularna hrvatska techno producentica i DJ-ica.
PROMO

U petak 11.prosinca u 20 sati premijerno će biti objavljena prva epizoda ovog novog video projekta koju će svi zainteresirani moći pogledati na službenoj Facebook stranici. Nakon premijere, epizoda će biti dostupna i na službenom YouTube kanalu.

Prvi izvođač je Insolate, renomirana i internacionalno popularna hrvatska techno producentica i DJ-ica. Insolate je vlasnica izdavačke kuće "Out Of Place Records“ i event projekta "Traume“, a uz medijsku prisutnost i mnogobrojna izdanja za svoju i inozemne izdavačke kuće, pokreće i nekoliko odličnih online projekata vezanih za glazbenu produkcijsku i DJ edukaciju.

Njezin nastup snimljen je na fantastičnoj lokaciji osječke Tvrđe, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka. Producent videa je E-Base, montažu i post produkciju potpisuje Gienni Varga u suradnji s produkcijskom kućom IVOMI, a iza atraktivnih snimaka kamerom i dronovima stoji mlada i talentirana ekipa osječkog studija "KADAR“.

Linker
20. rujan 2023 02:45