Youtube
FILMOVI KOJI DOLAZE

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

Ono

Jedan od najiščekivanijih filmova godine je nova adaptacija legendarnog romana "Ono" velikog Stephena Kinga. Zastrašujućeg klauna Pennywisea glumi Bill Skarsgård, a čak niti trailer nije za one slabijeg srca jer je na premijernom prikazivanju na filmskom festivalu SXSW publika vrištala od straha.

Justice League

Iako u kina stiže tek u studenome ove godine, novi film redatelja Zacka Snydera diže prašinu još od lani kada je i najavljen. Radi se o odgovoru DC Comicsa na Marvelov hit "Osvetnici", a u projektu je okupljen tim junaka: osim Bena Afflecka kao Batmana i Gal Gadot kao Wonder Woman, koje smo već imali prilike gledati zajedno u filmu "Batman protiv Supermana: Zora pravde", u "Justice League" se pojavljuju i Aquaman, Flash te Cyborg.

Spider-Man: Homecoming

Novi Marvelov film o čovjeku-pauku dobio je svoj drugi trailer za koji su se mnogi pobunili da otkriva previše. Ako volite znati čim manje prije nego odete u kino, preporučujemo da ovaj preskočite. Glavnu ulogu igra Tom Holland, a u nabrijanom akcijskom filmu glume i Michael Keaton kao Spider-Manov neprijatelj Vulture te Robert Downey Jr. kao Iron Man. Film u kina stiže u srpnju.

Valerian i grad tisuću planeta

Objavljen je još jedan trailer filma "Valerian i grad tisuću planetu" redatelja Luca Bessona koji je nastao prema istoimenom revolucionarnom grafičkom romanu. U glavnim ulogama su Dane DeHaan kao Valerian te Cara Delevingne kao njegova partnerica Laureline, a osim njih u filmu glume i Clive Owen te pjevačica Rihanna. Film stiže u kina u srpnju ove godine.

A Ghost Story

Oskarovac Casey Affleck vraća se u drami "A Ghost Story" u kojoj glumi preminulog muškarca koji se vraća kao duh i luta kućom koju je dijelio sa suprugom Rooney Marom. Kritičari koji su ga imali prilike gledati na Sundance festivalu najavili su da gledatelje očekuje pravo emocionalno putovanje.

War for the Planet of the Apes

Objavljen je novi trailer za treći film iz znanstveno-fantastične franšize "Planet majmuna", redatelja Matta Reevesa, koji dolazi u kina u srpnju ove godine.

War Machine

Brad Pitt igra glavnu ulogu u satiričnoj ratnoj komediji pod imenom "War Machine" u kojoj tumači uglednog američkog generala, proslavljenog za vrijeme upravljanja NATO snagama u Afganistanu. U jednom trenutku slava uspješnog generala se ruši, a ratna situacija poprima apsurdnu priču. Film je baziran na knjizi "The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan" koju je napisao novinar Michael Hastings, a dolazi na Netflix u svibnju ove godine.

Linker
19. travanj 2024 21:59