Profimedia, Landmark
Što ćemo gledati?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

"I Am Heath Ledger"

Prvi trailer za dokumentaran film o tragično preminulom australskom glumcu Heathu Ledgeru simbolično je predstavljen 4. travnja - na dan na koji bi proslavio 38. rođendan. Film "I Am Heath Ledger" premijerno će biti prikazan na Tribeca Film Festivalu 23. travnja, a u njemu će biti sakupljene nikada viđene snimke australskog glumca koji je u dobi od 28 godina preminuo od slučajnog predoziranja.

"Mumija"

Iako izgleda kao još jedna "nemoguća misija" Toma Cruisea, ovog puta radi se o novom nastavku kultnog filma "Mumija". Film, koji u kina stiže u lipnju, je režirao Alex Kurtzman, a u glavnim ulogama su Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Russell Crowe i Jake Johnson.

"Fargo"

Objavljen je trailer za treću sezonu popularnog serijala "Fargo" koji je nastao prema filmu braće Coen, a u kojem se priča vrti oko braće Emmita i Rayja Stussyja. Obojicu je utjelovio Ewan McGregor, a jednu od uloga igra i naš glumac Goran Bogdan kojeg možete vidjeti u novom traileru. Nova sezona kreće s emitiranjem 19. travnja.

"Girlboss"

Novi Netflixov serijal donosi priču o poduzetnici Sophiji Amoruso, osnivačici stranice Nasty Gal. Glavnu ulogu igrat će Britt Robertson, koja je preuzela i ulogu producentice zajedno s Charlize Theron. Serijal se temelji na autobiografiji "#Girlboss", a sastojat će se od 13 epizoda koje stižu 21. travnja.

"All Eyez On Me"

Biografski film o kultnom reperu Tupacu Shakuru, koji je ubijen 1996. u dobi od 25 godina, dobio je novi trailer. Njegove obožavatelje očekuje "neispričana priča" koju je režirao Benny Boom, a u kojem glume Lauren Cohan, Kat Graham te Jamal Woolard kao Notorious B.I.G., dok je Tupaca utjelovio Demetrius Shipp Jr. Film u kina stiže u lipnju!

Linker
19. travanj 2024 07:16