Profimedia, Planet
ŠTO ĆEMO GLEDATI?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

Kingsman: Zlatni krug

Nakon velikog uspjeha filma "Kingsman: Tajna služba" iz 2015. godine stiže novi nastavak "Kingsman: Zlatni krug", redatelja Matthewa Vaughna. Taron Egertonom se vraća u ulozi Eggsyja, Colin Firth iz mrtvih, a špijunske uloge su dobili i Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones te Elton John. Film u domaća kina stiže u rujnu ove godine.

Baywatch

Najnoviju verziju popularne franšize koja je nastala 1989. kao dugovječni televizijski serijal režirao je Seth Gordon, a u traileru se možete prisjetiti mnogih općih mjesta koja su postala sinonimi za ovu priču o životu spasilaca na plaži. Film u kina dolazi u svibnju, a u cameo rolama će se pojaviti i David Hasselhoff i Pamela Anderson, glumci koji su se proslavili originalnim serijalom.

Tulip Fever

Povijesna romantična priča o dvoje mladih koji su spremni na sve kako bi izgradili zajednički život u kina stiže u lipnju. Film je adaptacija istoimenog romana američke spisateljice Deborah Moggach, a u glavnim ulogama pojavit će se Christoph Waltz, Dane DeHaan te oskarovka Alicia Vikander.

The Exception

Ova ratna drama smještena je u razdoblje Drugog svjetskog rata. "The Exception" donosi priču nacista Stefana Brandta, kojeg glumi Jai Courtney, a koji pokušava utvrditi je li nizozemski otpor infiltrirao špijuna u dom njemačkog cara Wilhelma u Nizozemskoj na početku Drugog svjetskog rata. Tijekom istrage osvoji ga mlada Židovka iz Nizozemske po imenu Mieke de Jong, koju glumi Lily James, najpoznatija po ulozi u serijalu Downton Abbey. Film u kina stiže u lipnju.

Cars 3

Treći film iz popularne franšize stiže nam također u lipnju ove godine, a ovog puta se glavni lik, trkaći automobil Lightning McQueen nađe u problemu jer je njegov novi protivnik Jackson Storm, novi automobil koji je brži od njega.

47 Meters Down

Zvijezdu serijalu "This Is Us", glumicu Mandy Moore gledat ćemo i u trileru "47 Meters Down" u ulozi Lise koja se od prekida veze odlučila "oporaviti" izletom u Meksiko zajedno sa sestrom Kate. Njih dvije odvaže se na avanturu na ljetovanju - ronjenje s morskim psima, ali na kraju sve krene po zlu.

Linker
19. travanj 2024 21:54