16. izdanje

Fotosofia čeka na vas! Novi val kreativaca dobit će priliku života

Sada već legendarni seminar tijekom proteklih petnaest godina završilo 225 polaznika, a mnogi od njih potpuno su promijenili zanimanje te danas rade kao profesionalni fotografi.

Fotosofia, besplatni šestodnevni seminar i workshop za naprednu fotografiju koji se održava pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke, i ove će godine polaznicima pružiti priliku za usavršavanje fotografskih znanja i vještina.

Seminar će se održati od 7. do 13. lipnja 2021. u hotelu Canopy by Hilton Zagreb, a petnaestero odabranih imat će priliku saznati kako snimiti dobar portret celebrityja, modnu, reklamnu i art fotografiju.

image
Polaznici tečaja Fotosofia uče sve o tajnama fotografskog zanata.
KRUME IVANOVSKI

Optimizam u teškim vremenima

'Veselim se što i ove godine nastavljamo donositi svjetlo optimizma u ovim izazovnim vremenima. Uz nas su i dalje naši pokrovitelji i partneri koji su prepoznali da ovaj projekt ne širi samo fotoedukaciju, već djeluje blagotvorno na društvo u cjelini', rekao je Hoyka čiji je seminar tijekom proteklih petnaest godina završilo 225 polaznika. Mnogi od njih su, kaže Hoyka, nakon Fotosofije promijenili zanimanje, te danas žive isključivo od profesionalnog fotografiranja.

image
Celebrity Day u sklopu tečaja Fotosofia.
KRUME IVANOVSKI

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 13. svibnja 2021. , a kako se prijaviti, pročitajte na službenoj stranici Fotosofije.

Direktan link za prijave sa svim detaljima, nalazi se OVDJE.

image
PROMO
Linker
30. rujan 2022 02:22