LJUBAV, DRUŽENJE, ZDRAVLJE...

Horoskop za ljeto 2022. godine: Doznajte što čeka Vodenjake i Ribe

Tko treba krenuti u akciju slušajući srce, a kome će ovo ljeto biti ugodna plovidba mirnim morem? Provjerite u svom horoskopu.

VODENJAK

21. siječnja - 18. veljače

Krenite u akciju slušajući srce

ocjena ljeta ****

Ljubav: Prve ljetne dane dočekat ćete raspoloženi za flert i nova ljubavna iskustva. Istovremeno će vas privlačiti više osoba, no niti s kojom od njih u početku nećete biti spremni upustiti u nešto više od neobaveznog druženja. Stvari će se promijeniti sredinom srpnja kad će vam postati jasnije da je blizu vas osoba koja vam znači puno više od površne simpatije. Poslušajte srce i krenite u akciju. Budete li previše oklijevali, propustit ćete priliku za nezaboravnu romansu. Nakon razdoblja u kojem će im vezu obogatiti zajednički izlasci, izleti i druge zabavne aktivnosti, zauzetima će u kolovozu biti puno teže naći zajednički jezik s partnerom. Srećom, krajem mjeseca postat će spremniji na kompromis, a strastveni zagrljaji zamijenit će razmirice. Rujan donosi miran intiman život.

Druženje i obitelj: Vaš intenzivan društveni život, česta izbivanja iz doma, ali i način života, u srpnju će dovesti do nesuglasica s članovima obitelji, pogotovo onima starije dobi i ženskog roda. Umjesto da dolijevate ulje na vatru, nastojte odgovornije ispuniti svoje obveze. Nakon 21. kolovoza trenuci provedeni s najbližima proteći će u puno boljem raspoloženju. Posebno ćete uživati u društvu vlastite ili djece prijatelja. U rujnu ćete se najradije kretati u krugu kreativnih osoba koje će poticajno djelovati na vas.

Slobodno vrijeme: Prva tri ljetna tjedna bit će ispunjena izlascima i kretanjem u vrlo širokom društvu. Privlačit će vas aktivnosti koje potiču intelekt, vodit ćete zanimljive rasprave i iskoristiti priliku za upijanje novih saznanja. Nakon toga pokušajte usporiti ritam te se posvetiti sebi i najužem krugu ljudi. U rujnu si priuštite put u inozemstvo.

Zdravlje i ljepota: Dinamičan ritam, stres kojem ste izloženi i loše navike na naplatu bi vam mogle doći u srpnju kad trebate povesti više računa o zdravlju. Pazite na prehranu i posvetite se opuštajućim tjelesnim aktivnostima poput laganog plivanja ili šetnje uz more. Krajem kolovoza doživjet ćete psihofizički preporod.

Bojana Gregorić Vejzović (17. veljače 1972.)

image

Bojana Gregorić Vejzović

RANKO ŠUVAR/ CROPIX

Glumica nepogrešivog modnog ukusa, koja je u showu "Ples sa zvijezdama" dokazala i zavidno plesačko umijeće, mogla bi postati žrtva vlastitih komentara koji neće svi shvatiti dobrodušno pa bi bilo dobro da izjave o stvarima koje joj smetaju zadrži za sebe. Nasreću, pred njom je ljeto, odlazak na more i vrijeme opuštanja s obitelji, što će joj mnoge situacije učiniti ljepšima. U rujan će ući puna energije i spremna na nove izazove, a tad joj se smiješi i projekt u kojem će uživati.

Volodimir Zelenski (25. siječnja 1978.)

image

Volodimir Zelenski

ALEXANDROS MICHAILIDIS/ALAMY/

Za ukrajinskog predsjednika, koji je prije političke karijere bio uspješan glumac, u srpnju počinje još izazovnije razdoblje. Osim s ruskim napadima morat će se suočiti i s unutarpolitičkim problemima, što će ga prilično iscrpiti. U kolovozu bi mogao otkriti da su mu pojedini ljudi kojima je vjerovao ili dojučerašnji saveznici potajno radili iza leđa, no kraj tog mjeseca donosi mu dobar vjetar u leđa. Postići će uspjehe zahvaljujući domišljatim rješenjima i vještini pregovaranja.

RIBE

19. veljače - 20. ožujka

Ugodna plovidba mirnim morem

ocjena ljeta ***

Ljubav: Početak ljeta donosi zanimljivu akciju na romantičnom planu, koja će se zahuktati u srpnju. Samcima se smiješi poznanstvo s osobom iz čijih postupaka i izjava isprva neće moći iščitati želi li s njima nešto više od prijateljstva. Bez obzira na to uživat će u zajedničkim trenucima, a polovinom srpnja mogli biste napokon završiti u njenom nježnom zagrljaju. Srpanj će i zauzetima pružiti priliku da osvježe i učvrste postojeću vezu, tako da je kao stvoren za zajedničko ljetovanje. Bit će to vaša ugodna plovidba nimalo uzburkanim morem. Druženje s prijateljima i izlaske kombinirajte s trenucima rezerviranima samo za voljenu osobu koji će vas dodatno zbližiti. U kolovozu ćete teže nalaziti zajednički jezik tako da bi moglo doći do trzavica. Srećom, stvari će krenuti nabolje kad Venera 6. rujna uđe u vaše polje partnerstva.

Druženje i obitelj: Nesuglasice s članovima obitelji do kojih može doći u lipnju imat ćete priliku izgladiti u mjesecu koji slijedi. Srpanj je kao stvoren za obiteljska okupljanja na kojima će mlađi i stariji u opuštenom raspoloženju lakše prevladati generacijski jaz. Društveni život postat će vam dinamičniji pa ćete napokon naći vremena za izlaske s prijateljima koje neko vrijeme niste vidjeli. U kolovozu ćete znati pretvoriti čak i svakodnevne aktivnosti u dobru zabavu. Sklapat ćete nova poznanstva na mjestima poput trgovine ili pošte.

Slobodno vrijeme: Iskoristite prve ljetne tjedne da se posvetite svojim hobijima i omiljenim aktivnostima. Oslobodite kreativca u sebi i rezultati bi vas mogli ugodno iznenaditi. Trenuci provedeni u igri s djecom ili kućnim ljubimcima u srpnju će vam biti savršen način za zadovoljstvo i prikupljanje dodatne energije. Krajem kolovoza i u rujnu češće ćete odlaziti na kulturna događanja.

Zdravlje i ljepota: U srpnju ćete biti puni energije. Iskoristite to i poradite na tjelesnoj formi. Niste li ljubitelj sporta, ples je kao stvoren za vas. Planetarni utjecaji u kolovozu i rujnu neće biti tako povoljni. Pazite što jedete, izbjegavajte alkohol i iscrpljujuće aktivnosti. Duge šetnje prirodom donijet će vam psihofizički sklad.

Vernesa Smolčić (23. veljače 1980.)

image

Vernesa Smolčić

MATEJ DOKIC/CROPIX

Profesorica na Fizičkom odsjeku PMF-a i svjetski poznata astrofizičarka u srpnju će se usredotočiti na pisanje, u čemu i inače uživa. Bit će aktivna na društvenim mrežama i prisutnija u medijima te lako osvajati simpatije javnosti. Kao što je i dosad činila putem slikovnica, videa i bloga Astroučionica, više će se posvetiti približavanju astronomije najmlađima, pa nije isključeno da će za njih osmisliti ljetnu radionicu. Rujan joj donosi zadovoljstvo u ljubavnom životu.

Yeliz Kovanci (28. veljače 1987.)

image

Yeliz Kuvanci

HURRIYET

Renomiranoj turskoj glumici, koja je u seriji "Nevjera" utjelovila lik Bahar, prvi dio ljeta donosi mnogo razloga za zadovoljstvo. Osim pozitivnih okolnosti u intimnom životu, dobit će i priliku za rad na filmskom ili televizijskom projektu kakav već neko vrijeme priželjkuje, a više će se angažirati i u promoviranju Zakona o pravima životinja, na čiju važnost često upozorava. U kolovozu bi se trebala više posvetiti sebi i usporiti tempo kako bi jesen dočekala u punoj formi i spremna za nove izazove.

Linker
23. travanj 2024 21:07