Humanitarni stand up show

‘Hrabre njuške‘ trebaju vašu pomoć! Smijte se do suza uz Gorana Vugrinca i pomognite bolesnim macama

Veliki ljubitelj životinja i stand up komičar Goran Vugrinec pošteno će vas nasmijati i opustiti, a svi prihodi od prodaje ulaznica ići će za pomoć potrebitim dlakavcima.

U suradnji s Goranom Vugrinecom, stand-up komičarem iz Lajnapa, udruga "Hrabre njuške" organizirala je humanitari stand-up show u cilju skupljanja sredstava za liječenje i brigu životinja koje su na njihovoj skrbi.

Hrabre njuške je neprofitna udruga za dobrobit i zaštitu životinja koja djeluje na području grada Zagreba. Udrugu vode dvije studentice te u ovom trenu skrbe o pedesetak njuškica.

Dvije njihove mace, Wilma i Fantica, boluju od FIP-a, zarazne mačje bolesti koja zahvaća cijeli organizam. Njihovo liječenje je poprilično skupo te će sav prihod od ulaznica, pa i Entrio provizija, ići u humanitarne svrhe.

image
Hrabre Njuške brinu se o ukupno pedesetak "njuškica".
HRABRE NJUŠKE

Skupite dvonožne i četveronožne frendove, priredite najdraže grickalice i udobno se smjestite. Umjesto tugovanja, idemo se smijati do suza da ove mace ozdrave! Za sat vremena opuštanja i smijeha pobritnut će se naš veliki ljubitelj životinja i pazitelj dva psa - Goran Vugrinec.

Goran je komičar s deset godina iskustva te suosnivač i član komičarske grupe Lajnap Comedy. Na pozornici baca fore dobre kao produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama.

U nastupima obuhvaća teme iz života - od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

Virtualno se družimo u petak 5. veljače od 20 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna, a možete ih nabaviti na www.entrio.hr.

Linker
18. travanj 2024 22:45