‘Healing Sounds‘

Hvalevrijedna inicijativa: Počela kampanja domaćih DJ-a, prikupljaju sredstva za pomoć stradalima u potresima

Kao što je i najavljeno objavljen je prvi singl koji su samo za ovu priliku skladali velikani domaće elktronske scene. U konačnici se planira digitalno i vinilno izdanje sa skladbama više od 20 domaćih DJ-a.

Objavljen je prvi singl koji najavljuje dobrotvorni kompilacijski album domaće elektroničke scene "Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project", s ciljem prikupljanja sredstava pomoći za pogođene potresima.

Radi so prvoj zajedničkoj kompoziciji Petra Dundova & Ilije Rudmana "Morning Glory". Može se preslušati na Bandcamp profilu PDV-a, te ujedno obaviti prednarudžbu za čitavi album koji izlazi na godišnjicu zagrebačkog potresa, točnije u ponedjeljak, 22. ožujka.

image
'Morning Glory', singl Petra Dundova i Ilije Rudmana
‘ILUSTRACIJA I DIZAJN: LUKA VUCIĆ/FOTOGRAFIJA: BRUNO FANTULIN (PIXSELL)

Istovremeno je započeta i kampanja prikupljanja sredstava pomoći putem platforme GoGetFunding, uz nekoliko različitih perkova kroz koje možete osigurati omiljeni format albuma, te uplatiti donaciju po želji potrebitima.

Čitajte i: Udruženi domaći DJ-i: ‘Healing Sounds‘, kompilacija hrvatske elektroničke scene za žrtve potresa

Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project

Domaća elektronička scene okupila se u inicijativi prikupljanja pomoći žrtvama potresa koji pogađaju našu zemlju u posljednjih godinu dana. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača inicijative, domaći producenti okupili su se, priloživši svoje radove okupljene na kompilaciji prigodnog naziva: "Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project".

image
'Healing Sounds', humanitarna kompilacija domaćih DJ-a
‘ILUSTRACIJA I DIZAJN: LUKA VUCIĆ/FOTOGRAFIJA: BRUNO FANTULIN (PIXSELL)

Kompilacija će biti objavljena u digitalnom formatu, kao i na vinilu u dva dijela. Kompilacijski album sadrži uglavnom ekskluzivne kompozicije, nastale isključivo za ovu priliku, a na njemu se zasad nalaze (abecednim redoslijedom): Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, Sergej Snooze, VRH, Zarkoff.

Najavni singlovi objavljivat će se nadalje kroz veljaču i ožujak. Kompilacija će 22. ožujka biti objavljena isključivo na Bandcamp profilu PDV-a, dok će se na svim ostalim servisima, kao i na vinilu, pojaviti tokom travnja.

Čitajte i: Najava novih izdanja u 2021.: Coco Mosquito, oproštaj sa Sirupom i brojne druge glazbene poslastice u PDV-u

Drugi dio vinilnog izdanja biti će objavljen nakon ljeta, s novim ekskluzivnim pjesmama, koje će naknadno biti pridodane i digitalnom izdanju kompilacije. Vinilna izdanja imati će i dodatnu notu posvete i svečane oproštaljke sa klubom Sirup (2009.-2016.).

Ukupni ostvareni prihod nakon objavljivanja kompilacije uplaćivati će se na račun Zaklade SOLIDARNA za pomoć stradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Linker
01. prosinac 2023 07:42