PRESS
VIDIMO SE U UMAGU

‘Jadna ja!‘ Kraljica balkanskog trapa šokirala izjavom, a spot snimila mobitelom

Senidah predvodi ženski kolektiv koji će nastupiti na ovogodišnjem Sea Star Festivalu krajem svibnja.

Senidah predvodi ženski kolektiv koji će nastupiti na ovogodišnjem Sea Star Festivalu krajem svibnja.

Što god Senidah dotakne pretvara u - zlato. Balkanska kraljica trapa spot za svoju novu ljubavnu baladu 'Jadnaja' snimila je mobitelom u crno bijeloj tehnici i odmah zasjela na vrh ljestvice najslušanijih u regiji. S Iggy Azaelom, Amelie Lens i Konstraktom Senidah je dio moćnog ženskog kolekitiva koji predvodi ovogodišnji Sea Star Festival, koji će se održati 27. i 28. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris.

Pogledajte video

Senidah je slovensko-crnogorska zvijezda, a svoj vrtoglavi uspjeh posljednjih godina zahvaljuje specifičnom izričaju, vrhunskim hitovima, milijunima pregleda na YouTube kanalu, te vrhunskoj produkciji.

Pogledajte video

Senidah je dio ženske moćne postave koja predvodi ovogodišnji Sea Star Festival, a osim njih u Umag u svibnju stižu vodeće zvijezde poput Dubioze Kolektiva, Meduze, Topica i mnogih drugih.

Kako za festival vlada nezapamćeni interes očekuje se da će ove godine Umagom prodefilirati više od 50 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta, jer su ulaznice dosad prodane u čak 35 zemalja, uključujući Sjedinjene Države, Australiju i Japan. Kako god, luda zabava na Sea Staru je zagarantirana.

Pogledajte video
Linker
26. travanj 2024 00:07