Uskoro uživo!

Jedan od rijetkih stranih koncerata: Britanska glazbena atrakcija Kosheen nastupa u klubu Boogaloo

Glazbena atrakcija iz Britanije sa Sian Evans na čelu, stiže u Zagreb gdje će nastupati u petak, 24. rujna.

Britanska atrakcija Kosheen Live predvođena sa Sian Evans stiže u Zagreb, u petak, 24. rujna 2021. Zbog potencijalno lošeg vremena koncert benda Kosheen Live ipak će se, kako je i prvotno zamišljeno, održati u zagrebačkom klubu Boogaloo, detalje najbolje pratiti na Facebook eventu. Na koncert u Zagrebu dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom te poznatim glazbenicima.

Za atmosferu prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ FRX. Vrata se otvaraju u 19 sati, početak koncerta je u 21 sat. Za ulazak na koncert potrebna je COVID potvrda ili važeći PCR test, a brzo testiranje bit će moguće i u prostorijama kluba od 19 sati po cijeni od 40 kuna.

Pogledajte video

Organizatori mole sve da dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 170 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na dan će koštati 190 kuna. Budući da je koncert zbog pandemije već pomicao datum, sve ranije kupljene ulaznice vrijede i za ovaj datum.

Čitajte i: Prvi put u Hrvatskoj! Dead Can Dance, glazbeni fenomen i najvažnija world music grupa nastupa u Lisinskom

Veliki broj obožavatelja

Bend Kosheen nastao je 1999. u Bristolu, a već prvim albumom iz 2001. “Resist” i hitovima “Catch,” “Hide U” i “Hungry” osvojili su titulu jedne od najvećih glazbenih atrakcija Velike Britanije. Brzo su stekli naklonost kritičara i veliki broj obožavatelja.

image
Kosheen Live
PRESS

Kombinacija različitih stilova, poput drum’n’bassa, dancea i popa, dovela ih je do vrhova svjetskih top lista te kao jednog od favorita svih onih koji su odrasli na MTV-ju i VIVA-i početkom 2000-ih. Dosad su izdali pet albuma. U zagrebački Boogaloo dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk. Sian se u protekla dva desetljeća etablirala kao vrlo plodna autorica i vokal u brojnim suradnjama, a posebno se ističu veliki hitovi “Louder” s DJ Freshom, kao i “Hot Right Now” Rite Ore za koji je napisala tekst.

Linker
20. travanj 2024 09:19