John Wick
Bit će zanimljivo

'John Wick' dobiva 'spin-off': U novom filmu ulogu plaćenog ubojice igrat će žena

Osim serije The Continental, koja će radnjom biti prequel 'John Wick' fransiži, i četvrtog filma o plaćenom ubojici koji stiže 2021. godine, u nastanku je i 'spin-off' film u kojem će glavnu ulogu osvetnika igrati žena.

Nakon uspješnog trećeg nastavka "John Wick" fransiže s Keanu Reevesom u glavnoj ulozi, redatelj Len Wiseman i Lionsgate odlučili su udružiti snage kako bi napravili spin-off filma "Ballerina" u kojoj će ulogu osvetnika igrati žena. Wiseman, inače redatelj "Underworlda", u novom filmu će se fokusirati na lik Ballerine koja kreće u osvetu nakon što joj ubiju obitelj, a jedan od producenata bit će i 55-godišnji Reeves.

John Wick Lionsgate

Shay Hatten, jedan od scenarista na zadnjem John Wick filmu "Parabellum", navodno već radi na scenariju "Ballerine", no nije poznato hoće li je utjeloviti Unity Phelan koja je Ballerinu glumila u "Parabellumu".

Osim "Ballerine", 2021. stiže serija "The Continental" koja će biti prequel "Johnu Wicku", a prikazivat će se na kablovskoj mreži Starz, te četvrti nastavak "Johna Wicka" koji izlazi 21. svibnja 2021. Treći nastavak popularne fransiže u prvom vikendu prikazivanja zaradio je 56,8 milijuna dolara na američkom tržištu, iako je sami serijal počeo vrlo skromno kao svaki drugi akcijski film.

Linker
19. travanj 2024 09:59