složna obitelj

Michelle Obama otkrila divan trenutak sa svojom obitelji i jednu vrlo uzbudljivu vijest!

Ponosna supruga i majka otkrila je da novi dokumentarac Baracka Obame možete pogledati na Netflixu.

Bivši američki predsjednik Barack Obama i prva dama Michelle Obama uvijek su se trudili držati svoje kćeri Maliju i Sashu podalje od očiju javnosti. No, na društvenim mrežama situacija je nešto drugačija. Naime, Michelle je na svom Instagram profilu podijelila nikad viđenu fotografiju svoje obitelji uz jednu uzbudljivu vijest.

Michelle je najavila da se Barackova nova emisija Naši veliki nacionalni parkovi sada emitira na Netflixu.

Čitajte i: Cure detalji serije o životima triju američkih prvih dama: Prvi dojam nije bog zna kakav

"Tijekom godina, Barack i ja smo bili pravi sretnici da možemo pokazati našim djevojkama neke od prirodnih čuda našeg svijeta. Ovog puta Barack želi da se zabavite uz njegovu novu emisiju. Bilo da kanite posjetiti nacionalni park ili šetate svojim susjedstvom, postoji toliko toga za istražiti. Nadamo se da će vas emisija inspirirati na izlet na otvorenom", napisala je Michelle.

Inače, Malia i Sasha žive u Los Angelesu, dok su njihovi roditelji ostali u Washingtonu.

Barack je u novom intervjuu u emisiji Today on Wednesday razgovarao s Al Rokerom, čijeg sina čeka isto, te otkrio kako mu je bilo kada su njegove kćeri otišle na koledž.

"Prvi savjet koji ti dajem - puno ćeš plakati kada ti sin ode na fakultet. Ali ne smiješ mu dopustiti da te vidi kako plačeš. Ostaviš ga kod ulaza i onda brzo odeš pa plačeš u autu", emotivan je bio Obama.

Dao je i drugi savjet, natuknuvši da kad mu nedostaju njihove kćeri, zove ih na luksuzni odmor.

"Savjet broj dva je da ih pokušavate podmititi, primjerice, lijepim putovanjima. 'Hej, idemo na Havaje, vi cure želite s nama?", šaljivo je ispričao bivši predsjednik SAD-a.

Linker
25. travanj 2024 11:59