Veliki izazov

Oni su spremni! Još dvoje kandidata jedva čeka okušati se u Survivoru: ‘Svaki cilj koji sam si postavio sam ostvario‘

Na Novu TV uskoro stiže poznati show Survivor, a jedan od odvažnih kandidata koji će sve blagodati suvremenog života zamijeniti boravkom u surovim uvjetima je magistar kineziologije i kondicijski trener Goran Špaleta kojega će gledatelji imati prilike gledati u napetoj borbi za opstanak. Goran je svoju uspješnu karijeru izgradio promičući sport i zdrav način života, a nakon završenog fakulteta, osnovao je tvrtku koja se bavi mentoriranjem trenera i individualnim treninzima te trenutno broji preko 50 trenera u 12 fitness centara. Također, Goran je osnivač tvrtke koja se bavi korporativnim fitnesom, konzultacijama, radionicama i predavanjima o zdravom životu, a najnoviji projekt u kojem sudjeluje bavi se pripremom i dostavom balansiranih obroka na radno mjesto.

"Nemam puno neostvarenih želja. Svaki cilj koji sam si postavio sam ostvario. Zanimljiva stvar s ciljevima je to što čim jedan ostvarite, imate novi, veći i zahtjevniji… Tako da nikad nije dosadno“, poručuje Goran koji, uz vođenje uspješnih projekata, predaje na Sportskom učilištu, gdje je mentorirao i educirao preko 100 trenera, a već više od 20 godina aktivno se bavi veslanjem i sudjeluje na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima.

image

Goran Špaleta

NOVA TV

"Prijavom na Survivor dijelom izlazim iz svoje komfor zone, a dijelom to vidim kao jednu veliku avanturu. Veselim se cijelom projektu u kojem je cilj živjeti na plaži, spavati pod zvijezdama te se takmičiti s drugim osobama“, tvrdi Goran koji sebe opisuje kao upornu osobu koja ne odustaje dok ne ostvari ono što je zacrtao te dodaje: "Mislim da za uspjeh u Survivoru nije presudna ni snaga, ni izdržljivost nego odluka da želiš ostati do kraja. Vjerujem da će psihički izazov ostavljanja svih blagodati života u civilizaciji biti najzahtjevniji“.

Čitajte i: Pokazat će svoju adrenalinsku stranu: Ivana Banfić pred novim izazovom u Dominikanskoj Republici

Pomaknuti granice

Uz Gorana, u borbu za opstanak ući će i Nika Rakić, studentica pete godine Kineziološkog fakulteta koja uz studij radi kao privatni i grupni trener. Nika dolazi iz malog naselja Kerestinca, a sebe opisuje kao pozitivnu, nasmijanu i energičnu osobu koju u životu pokreće neizvjesnost koju nosi sutrašnji dan jer uvijek očekuje najbolje te nastoji sve gledati s pozitivne strane.

image

Nika Rakić

NOVA TV

Za pet godina, Nika se vidi kao uspješan fitness trener koji vodi svoje poslovanje, a velika želja joj je zajedno s prijateljicom otvoriti vrtić jer obožava djecu. Kao svoju najveću kvalitetu Nika ističe upornost jer ne odustaje čak ni kada joj je najteže i dobar je motivator drugima, a misli da će joj od svih izazova koji je čekaju u Sirvivoru najveći biti svladavanje gladi.

"Inače sam avanturistički tip osobe, nitko se od mojih nije iznenadio jer sam se prijavila. Cilj mi je pobijediti sebe i svoje strahove, također vidjeti gdje su mi granice i pomaknuti ih. Dakako, cilj mi je i odmoriti se u prirodi“, poručuje Nika. Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata doznat će se uskoro na Novoj TV!

Čitajte i: Ovisnik o adrenalinu: Mario Mlinarić bit će voditelj showa u Dominikanskoj Republici

Linker
28. studeni 2023 01:34