‘Da sutra odem od tebe‘

Opjevana intimna ispovijest: Jure Brkljača u baladi pjeva priču u kojoj se svatko može pronaći

Autorska pjesma mladog glazbenika dobila je i svoj video, a glavnu ulogu uz njega ima i lijepa Klara Matković.

Jure Brkljača snimio je video spot za još jednu pjesmu sa svojega albuma prvijenca "Ostani tajna moga života" u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Klara Matković.

"Da sutra odem od tebe" svojevrsna je intimna ispovijest i ljubavna balada, na koju sam Jure stavlja autorski pečat u djelu glazbe i teksta, dok aranžman i produkciju potpisuje s Mihaelom Blumom.

image

Jure Brkljača objavio je spot za pjesmu 'Da sutra odem od tebe'.

HIT PRODUKCIJA

"'Da sutra odem od tebe' pjesma je koja opisuje jedan period mojeg života, moje mladosti, u kojoj se vjerujem, svatko od nas može pronaći. To je jedna od onih pjesama koje nastanu u trenu i odjednom, u jednom komadu. Novom pjesmom 'Da sutra odem od tebe' ujedno ću zaključiti priču albuma prvijenca 'Ostani tajna moga života', na kojem se ona i nalazi", rekao je Jure.

Čitajte i: Ispovijest Jure Brkljače: Otišao je u legiju stranaca, no zbog zdravstvenih problema morao je odustati

Zadovoljni s poslom

Video za ovu glazbenu priču snimljen je u interijeru jednog hotela u Zagrebu, a sve je kamerom zabilježila ekipa Hit produkcije s Hrvojem Banićem na čelu.

image

U glavnoj ulozi u spotu pojavljuje se Klara Matković.

HIT PRODUKCIJA

"Spot za pjesmu 'Da sutra odem od tebe' snimili smo u hotelskoj sobi, a posebnu čar cijeloj priči dala je Klara Matković koja je super odradila dio svoje uloge. Kao na svakom snimanju sa Hrvojem Banićem bilo je radno, ali smo se isto tako super zabavili, što je svima olakšalo posao. Jako sam zadovoljan ovime što smo snimili, a nadam se da će se isto tako svidjeti i publici", zaključio je Jure.

Pogledajte video

Čitajte i: Nova balada Jure Brkljače kao savršena uvertira za romantičnu jesen!

Linker
12. travanj 2024 13:34