Novi datum

Optimistično prema koncertnoj 2021.: Placebo dolazi u Zagreb, uvrstili su Hrvatsku u post-pandemijsku turneju

Nakon prvotnog otkazivanja Placebo je ipak odredio datum novog zagrebačkog koncerta. Bend na stadion Šalata stiže u subotu, 26. lipnja 2021. godine.

Zbog svima poznatih razloga, kao i svi inozemni koncerti zakazani za 2020. i koncert Placeba morao se otkazati, no kultni britanski bend Placebo, jedan je od onih koji je u planiranju prve iduće turneje uračunao i Zagreb. Bend na stadion Šalata stiže u subotu, 26. lipnja 2021. godine.

Novi zagrebački termin stiže u tjednu kada grupa obilježava 20 godina svog epohalnog izdanja “Black Market Music” na kojem su se našli hitovi “Taste In Men”, “Slave To The Wage” i “Special K”.

Pogledajte video

Placebo je trenutno u studiju gdje dovršavaju rad na novom albumu, a počeli su objavljivati i datume koncerata u 2021. U kalendar su upisani talijanska Montova u lipnju te festivali Open Air St Galen, Mad Cool i Park Live u srpnju, a njima se sada pridružuje i Zagreb, točnije stadion Šalata.

Pogledajte video

Što s ulaznicama?

Sve ulaznice koje nisu vraćene za prvi termin vrijede za koncert 26. lipnja 2021., a u prodaji su i nove po early bird cijeni od 220 kn. Od 1. siječnja cijena će im se popeti na 240, a na dan koncerta na 260 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online.

Linker
27. studeni 2022 00:01