PARTY ZA EKIPU

Priča o ljubavi i prijateljstvu: Naš poznati glumac promijenio je četiri partnerice i svima ostao vjeran

Glumac Berislav Tomičić najavljuje jubilarnu 300. izvedbu predstave ‘Ti i ja, mali medo‘ koja je već dva desetljeća na repertoaru zagrebačkog Gradskog kazališta Žar ptica.

Uz predstavu "Ti i ja, mali medo" odrastale su generacije, u proteklih dvadeset godina pogledalo ju je više od šezdeset tisuća mališana i njihovih roditelja u Gradskom kazalištu Žar ptica u Zagrebu, a prema kultnoj priči i slikovnici Martina Waddella postavila ju je slovenska redateljica Katja Pegan.

image

Glumci Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak u predstavi 'Ti i ja, mali medo'

GK ŽAR PTICA

U ulozi Malog Mede dosad su se izmijenile četiri glumice - u premijernoj postavi bila je Ankica Dobrić, koju je prvo zamijenila Renata Sabljak, a nju Vesna Ravenšćak i Amanda Prenkaj, koja je u tu ulogu privremeno uskočila zbog bolesti kolegice u doba epidemije koronavirusa.

Čitajte i: Vikend preporuka Jelene Pajić: ‘Nisam dugo gledala nešto toliko dobro, a riječ je o nogometU‘

No, zato je u predstavi konstantan glumac Berislav Tomičić, koji se i zbog uspjeha te predstave iz ansambla varaždinskog HNK preselio u ansambl Žar ptice.

"Divan je osjećaj kad vam nakon predstave pristupe roditelji i ispričaju vam kako su oni kao klinci gledali predstavu sa svojim mamama i tatama, a sad na nju vode svoju djecu", kaže Tomičić.

image

Povodom jubilarne tristote izvedbe sprema se party za najmlađe posjetitelje

GK ŽAR PTICA

Povodom jubilarne izvedbe u petak 18. veljače u 17:55 sati u kazalištu spemaju obljetnički party, a cijeli teatar Žar ptica za tu će s prigodu pretvoriti u veseli brlog u kojem će ulaz biti dozvoljen samo - malim medekima. Mali medeki mogu se prerušiti i našminkati kod svoje kuće, a oni koji za to nemaju vremena mogu to učiniti u predvorju kazališta gdje je za sve zainteresirane sat vremena uoči izvedbe organizirano oslikavanje lica.

Linker
24. travanj 2024 11:18