PETNAESTI ZAJEDNIČKI VIKEND

Priprema, pozor, Golden Drum! Novi adut najjačeg medijskog događaja u regiji

U Rovinju će se petnaesti put okupiti marketinški, komunikacijski i medijski stručnjaci na međunarodnom kreativnom festivalu Weekend Media Festival

Najveća regionalna konferencija Weekend Media Festival od 22. do 25. rujna u Rovinju će ponovno okupiti vodeće stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, marketinga i komunikacija, a cjelokupno događanje dodatno će obogatiti i Golden Drum festival koji ove godine dolazi u goste. Riječ je o međunarodnom kreativnom festivalu koji će se 23. rujna prvi put održati u sklopu Weekenda.

Golden Drum predstavlja prepoznatljivi spoj kreativne, marketinške i oglašivačke industrije europske zajednice.

Festival je poznat po tome da uvelike utječe na razvoj i oblikovanje cjelokupne komunikacijske industrije ne samo u Europi, već i izvan njezinih granica.

image

Tomo Ricov je direktor Weekend Media Festivala u Rovinju

KRASNODAR PERSUN/CROPIX

"Golden Drum ove godine kreće na jedinstveno putovanje prema Rovinju, šarmantnom istarskom gradu nedaleko od Portoroža. Tako ćemo ove godine početak jeseni obilježiti proslavom kreativnosti i inventivnosti na predivnoj hrvatskoj obali", izjavila je Mojca Briščik, predsjednica Golden Druma.

Golden Drum festival svake godine slavi najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u industriji, a ovogodišnja glavna tema natjecanja je Rebuilding Connection. Osim toga, novost je da Golden Drum izuzev postojećih nagrada uvodi i dvije nove - nagradu za produkcijsku agenciju godine i digitalnu agenciju godine.

"Izuzetna nam je čast ugostiti Golden Drum na Weekendu. Golden Drum je već desetljećima sinonim za izvrsnost u kreativnoj industriji, a ovom suradnjom povezujemo dva najveća medijska, marketinška i komunikacijska događaja u regiji! Veselimo se rujanskom druženju u Rovinju”, istaknuo je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

image

Golden Drum Festival održat će se u rujnu

PRESS

Sve informacije i najnovije vijesti o Weekendu možete pronaći ovdje.

Linker
06. prosinac 2023 11:46