Poslastica

‘Projekt Anna‘ napokon stigao na Netflix, doznat ćemo mračne tajne žene koja je prevarila cijeli svijet

Prevarila je njujoršku zlatnu mladež, godinama živjela u luksuzu koji si zapravo nije mogla priuštiti i naposljetku završila iza rešetaka. Upoznajte Annu Sorokin, koja nakon svega ne žali ni zbog čega te ponovno smišlja načine kako se lako obogatiti.

Ako volite filmove i serije prema istinitim događajima, a posebno vas intrigiraju prvoklasne prevare, onda ne propustite pogledati seriju "Projekt Anna" o Anni Sorokin, imigrantici koja je njujoršku elitu uvjerila da je bogata nasljednica iz Europe.

Serija u devet epizoda prati novinarku Vivian Kent koja priča priču o Nijemici ruskog podrijetla koja je čak četiri godine lagala, varala državu i gomilala neplaćene račune, a sve je uspjela uvjeriti kako je imućna nasljednica iz Njemačke, osnivačica privatne umjetničke zaklade i VIP kluba.

image

Julia Garner kao Anna Sorokin.

STEVE SANDS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Obmane i laži Anne Sorokin: Prevarantica desetljeća i nakon izlaska iz zatvora ne prestaje sanjati o - milijunima

Tako si je kupila ulaznicu u društvo milijardera, a novac je stvarala prevarama s pozajmicima i kreditima, čekovima i karticama bez pokrića.

image

Prava Anna Sorokin.

STEVEN HIRSCH/POOL/NYP/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U seriji je glumi američka glumica Julia Garner koja je s Annom Sorokin razgovara nebrojeno puta. Anna dan danas ne žali zbog ničeg.

"Financijski zločini su me proslavili. Tužitelji su me morali prikazati kao zlikovku, ali suđenje i njegovo medijsko praćenje na kraju su dodatno pridonijeli mojoj slavi i popularnosti", izjavila je Anna Sorokin po izlasku iz zatvora te ne odustaje od smišljanja novih načina lake zarade.

Obogatiti se i dodatno proslaviti kani kao influencerica sa stotinama tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

Linker
28. ožujak 2024 21:10