USKORO NA JARUNU

Proteklog vikenda u metropoli održan LMF pop-up event kao fenomenalna uvertira u skorašnji istoimeni festival

Najzabavniji party proteklog vikenda održan je na atraktivnoj pozornici – velikom party kamionu pod nazivom LMF - koji je u popodnevnim satima svojim zaraznim techno ritmovima zapalio zagrebačke ulice.

Party kamionom je i službeno najavljen istoimeni festival, punim imenom ‘Let The Music Be Free‘, koji će svoje premijerno izdanje doživjeti krajem kolovoza na Jarunu. LMF iščekuje se s velikim nestrpljenjem, posebice s obzirom na okolnosti u proteklih godinu i pol, kada su ovakvi događaji bili mogući samo u mašti.

I baš kao što će se Jarun tog 21.08. pretvoriti u golemu pozornicu na otvorenom, tako su se i zagrebačke prometnice proteklog vikenda pretvorile u party ulice s najboljom vibrom u gradu. Za feel good atmosferu bio je zadužen DJ Yakka, koji slovi kao jedan od najboljih i najuspješnijih hrvatskih house DJ-eva, ponosni vlasnik Ambasadora za najboljeg DJ-a po izboru publike te ujedno i jedan od izvođača na LMF-u.

image
Jarun će se 21.08. pretvoriti u golemu pozornicu na otvorenom.
GITZ PRODUCTION

Čitajte i: Fantastičan program: Novi tjedan donosi uzbudljive filmske uspješnice na ljetnoj pozornici Tuškanac

Ekipa koja je imala priliku zabavljati se na ovom fenomenalnom party kamionu, dodatno je pridonijela sjajnom raspoloženju, a među njima bila je i plesačica Tina Walme. Nakon obilaska glavnih prometnica, u večernjim satima LMF party kamion zaustavio se na Jarunu, gdje ga je oduševljeno dočekalo stotine posjetitelja željnih dobre atmosfere i još bolje glazbe.

image
LMF u metropolu dovodi vrhunske svjetske DJ-eve.
GITZ PRODUCTION

LMF pop-up event poslužio je kao fenomenalna uvertira u ono što nas za nešto manje od dva mjeseca očekuje. A očekuje nas cjelodnevni party, koji će početi u podne te trajati do ranih jutarnjih sati. Po uzoru na najpoznatije svjetske parade, tokom trajanja festivala oko Jaruna će kružiti 6 pokretnih pozornica – party kamiona, baš poput ovog najavnog, na kojima će se izmjenjivati DJ-evi, atraktivne plesačice i party ekipa, a posjetitelji će moći birati žele li ostati na istoj lokaciji i vidjeti sve izvođače ili u povorci pratiti svog omiljenog DJ-a.

image
Plesačica Tina Walme dodatno je doprinijela odličnoj atmosferi.
GITZ PRODUCTION

Čitajte i: Na radost najmlađih: Albina je glazbena zvijezda na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska u Petrinji

Sa zalaskom sunca party kamioni-pozornice će se zaustaviti, a provod nastaviti na najvećoj pozornici nastupima nekih od najvećih DJ imena današnjice. LMF u metropolu dovodi vrhunske svjetske DJ-eve, poput techno pionira Marca Carole, potom Luciana, DJ-a porijeklom iz Čilea, poznatog po latino house fuziji, misterioznog njemačkog DJ-a Claptonea, čiji je identitet skriven iza intrigantne zlatne maske, i još mnoge druge strane, ali i hrvatske DJ-eve.

image
LMF pop-up event poslužio je kao fenomenalna uvertira.
GITZ PRODUCTION

Prvi kontingent karata rasprodan je, trenutno se karte mogu kupiti po cijeni od 240 kn preko Eventima, stoga ne propustite na vrijeme nabaviti svoju na vrijeme i postanite dijelom ovog originalnog festivala!

Linker
08. travanj 2024 23:27