Spremni za novu godinu

Rewear Me Buvljak ovog petka u Zagrebu: Second hand, vintage i dizajnerski komadi na jednom mjestu

U omiljenom hostelu i mjestu za druženje Swanky Monkey Garden održava se jedan od prvih buvljaka ove godine, organizatori su nam ispričali sve o šarolikoj ponudi izlagača.

Nova godina i nova odjeća, tako su organizatori jednog od prvih buvljaka u 2022. najavili svoj događaj. Nova odjeća, koju će posjetitelji moći vidjeti zapravo je i second hand i vintage odjeća, ali i dizajnerski komadi. Rewear Me Buvljak održava se u petak 28. siječnja u zagrebačkom Swanky Monkey Gardenu, od 15 do 22 sata.

No, kako je već običaj na brojnim buvljacima, osim odjeće bit će tu i nakita, ali i umjetničkih djela kao i sve traženijih biljaka.

image

Buvljak se održava 28.1. u zagrebačkom Swanky Monkey Gardenu, od 15 do 22 sata.

PRESS

"Od izlagača imamo second hand i vintage odjeću, također BILJKE.PLANTS izlažu i prodaju mini terarije. Handmade nakit izrađuje Smola čovječe i Recikliranna. Uz vintage dizajnerske brendove izlažu i suvremeni dizajneri poput Holi Coast i Artsoul.hr. Imamo i dvoje izlagača s Akademije likovnih umjetnosti, koji će izlagati svoje radove", rekli su nam iz organizacije Rewear Me Buvljaka. Cijeli popis izlagača može se naći na Facebook eventu.

Čitajte i: Holi Coast: 'Ne želimo se zatrpavati balama materijala, ulažemo u fine tkanine iz lokalnih dućana'

Posebna ponuda

Hostel Swanky Monkey Garden, smješten na adresi Ilica 50, za ovu je prigodu pripremio posebnu ponudu osvježenja, da kupnja, prodaja i razmjena prođu u što ugodnijem tonu.

Koktel Tequila Tonic Cocktail za 30 kuna - moderna i poboljšana verzija Gin&Tonica s laganom gorčinom grejpa i tonika te kremastim notama Milky Oolong čaja. U ponudi je i 'pivo kuće' Swanky Blonde Ale za 22 kune - lagana pitka craft piva s blagim notama hmelja napravljena po originalnoj recepturi za Swanky Monkey Garden.

Linker
18. travanj 2024 19:15