Youtube
BLADE RUNNER

Ryan Gosling kao novi Harrison Ford u dugo iščekivanom nastavku kultnog filma

Sve nam je bliže 2049. godina – prvenstveno zahvaljujući kući Warner Bros koja je objavila prvi službeni trailer za nastavak filma Blade Runner.

Kultni znanstvenofantastični film Ridleyja Scotta iz 1982. godine dobio je svoj nastavak u kojem se vraća i glavni lik – policajac Deckard kojeg je ponovno utjelovio Harrison Ford. Osim njega, u filmu glume i druga poznata holivudska imena kao što je Ryan Gosling koji je utjelovio losanđeleškog policajca koji kreće u potragu za Deckardom za kojeg nitko ne zna gdje je već tri desetljeća.

Nastavak režira Denis Villeneuve, , najpoznatiji po kriminalističkom trileru "Zatočene" i znanstveno-fantastičnoj drami "Dolazak", dok se u ulozi izvršnog producenta našao Ridley Scott.

"Blade Runner 2049" je smješten 30 godina nakon događaja u originalu, a trailer donosi pogled na futurustičku, neonsku scenografiju Los Angelesa u budućnosti koja će fanovima originalnog filma biti trenutno prepoznatljiva.

Osim Harrisona Forda i Ryana Goslinga, u nastavku glume Jared Leto, Dave Bautista, Robin Wright i Mackenzie Davis. Film dolazi u kina 6. listopada 2017.

Linker
18. travanj 2024 23:57