Monica Lewinsky
 Getty Images for The Hollywood R
Clinton-Lewinsky afera

Seks-skandal iz Bijele kuće u središtu je treće sezone serije 'American Crime Story', zna se tko će glumiti Monicu Lewinsky

Popularna serija 'American Crime Story' dobit će i svoju treću sezonu, službeno je potvrđeno iz FX Networksa, a tema nove sezone je jedan od najvećih seks-skandala koji je tresao SAD.

Serija Ryana Murphyja u novoj najavljenoj sezoni bavi se kontroverznom aferom predsjednika Billa Clintona i njegove pripravnice Monice Lewinsky. Bivša pripravnica u Bijeloj kući, Monica Lewinsky jedna je od producentica nove sezone pod nazivom "Impeachment: American Crime Story".

Snimanje serijala najavljeno je za veljaču sljedeće godine, a na malim ekranima u SAD-u trebala bi se početi prikazivati u rujnu 2020. godine. Seks-skandal između bivšeg predsjednika i pripravnice gotovo je rezultirao njegovom ostavkom na mjesto predsjednika i jedan je od najvećih skandala koji je tresao Bijelu kuću 1990-ih godina.

U seriji će Monicu utjeloviti glumica Beanie Feldstein, a njezinu kolegicu Lindu Tripp koja je snimila razgovor i tako pomogla da sve izađe na vidjelo glumi Sarah Paulson. Bestseller Jeffreyja Toobina, "A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal that Nearly Brought Down a President", Murphyju je poslužio kao inspiracija za treću sezonu serije. Prve dvije sezone također su se bavile skandalima koji su se dogodili u nedavnoj američkoj povijesti, a serija je do sada zaradila 16 Emmy nagrada.

"Ovaj serijal ponovno istražuje neke od najkompliciranijih i skandaloznih priča iz nedavne američke povijesti na relevantan, edukativan i zanimljiv način", kazao je John Landgraf iz FX Networksa. Prva sezona serijala bavila se slučajem O.J. Simpsona, dok je druga istražila ubojstvo modnog dizajnera Giannija Versacea.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 05:  Monica Lewinsky speaks onstage during The Hollywood Reporter's Power 100 Women In Entertainment at Milk Studios on December 5, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Jesse Grant/Getty Images for The Hollywood Reporter )
Getty Images for The Hollywood R
Monica Lewinsky

Linker
23. travanj 2024 01:21