Preuzmite naljepnice

SOS Dječje selo Hrvatska predstavlja stickere kojima ćeš mami izmamiti osmijeh ovog Majčinog dana

U Viber Communityju SOS Dječjeg sela Hrvatska dostupne su naljepnice na temu Majčinog dana. Njihovi autori su djeca koja odrastaju u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska i sa srcem su ih izradila u kreativnim radionicama.

Misija Udruge SOS Dječje selo Hrvatska je da svako dijete ima pravo na brižnog roditelja, da pripada obitelji i odrasta u ljubavi, poštovanju i sigurnosti. Tako svako dijete u skrbi ove Udruge odrasta u SOS kući, gdje je prepušteno na brigu SOS mami. Djeca su svoju ljubav prema SOS mamama pokazala crtežima, koji su vizualno pretočeni u Viber stickere.

Glavne zvijezde, kao i uvijek, su djeca koja odrastaju u Lekeniku i Ladimirevcima, a ususret Majčinom danu pripremila su pravo iznenađenje.

image
Stickeri dostupni na Viberu
SOS-DJEČJE SELO HRVATSKA

Kako bi obradovali svoje SOS mame, koje su im pružile ljubav i toplinu obiteljskog doma, mališani su im pripremili poklone povodom Majčinog dana. U kreativnim radionicama izradili su likovne radove i emotivne poruke koje su oživjele kao stickeri koji vode na službeni Viber Community SOS Dječje selo Hrvatska.

Čitajte i: ‘Hrvatska za djecu‘ ponovno pokazala veliko srce: Maturanti prvi puta zakoračili na modnu pistu

Razveselite svoje mame

Ponekad riječi nisu dovoljne da bismo mamama pokazali koliko ih volimo i cijenimo, no zato ćete ove kreativne i emotivne poruke moći besplatno preuzeti već u četvrtak, 6. svibnja, kako bi u nedjelju, 9. svibnja, na Majčin dan, njima mogli razveseliti svoje mame.

image
SOS Dječje selo Hrvatska
SOS-DJEČJE SELO HRVATSKA

Sve vas, koji još uvijek niste članovi Viber Communityja SOS Dječjeg sela Hrvatska, pozivamo da nam se pridružite putem ovog linka.

Preuzmite naljepnice, pošaljite ih svojim mamama, te pratite aktivnosti djece koja odrastaju u SOS Dječjim selima. Također, saznajte kako i vi možete pomoći u stvaranju obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Linker
02. prosinac 2022 01:33