svijet harryja pottera

Stigao je prvi trailer o povratku u Hogwarts: Puno smijeha, suza i emotivnih trenutaka, jedva čekamo!

Prvi dan nove 2022. rezerviran je za specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" u kojem će nas glumačka ekipa provesti kroz stare lokacije sa seta i oživiti drage uspomene.

Tko bi rekao da je prošlo već 20 godina od prvog filma o čarobnjaku Harryju Potteru? S njim su odrasle mnoge generacije, a i onima starijima se uvukao u srce. Čak ni nakon toliko dugo vremena uzbuđenost oko tog čarobnog svijeta, za koji jako jako želimo da zbilja postoji (hmmm, tko zna?), ne jenjava pa se glumačka ekipa odlučila ponovno sastati i oživiti stare uspomene.

Specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" prikazat će se 1. siječnja 2022. na HBO-u, a sada je stigao i prvi službeni trailer u kojem vidimo Daniela Radcliffa, Emmu Watson, Ruperta Grinta i ostala poznata lica kako se kroz smijeh i suze prisjećaju svih tih godina kada su odrastali na setu Harryja Pottera.

Čitajte i: Harry, Ron i Hermione ponovno u Hogwartsu: Otkrivena fotografija tri čarobnjaka u školi iz koje je sve krenulo

Kako vidimo iz trailera, glumci ponovno posjećuju neke od najpoznatijih lokacija u filmskoj seriji, uključujući Zakutnu ulicu i poznatu Platformu 9 i tri četvrti s koje je prema Hogwarts čarobnjačkoj školi svake godine kretao vlak Hogwarts Express.

Ponovno okupljanje obilježit će 20. godišnjicu serijala od osam filmova koji je započeo s “Harry Potterom i kamenom mudraca‘ objavljenom u studenom 2001.

Osim navedenih glumaca, u specijalu ćemo vidjeti i ostale zvijezde franšize poput Helene Bonham Carter, Robbieja Coltranea, Ralpha Fiennesa, Jasona Isaacsa, Gary Oldmana, Toma Feltona, Jamesa Phelpsa, Olivera Phelpsa, Bonnie Wright i mnogo drugih.

image

Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint ponovno zajedno.

IMP FEATURES/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

"Retrospektivni specijal ispričat će očaravajuću priču kroz potpuno nove razgovore s glumcima, pozivajući obožavatelje na čarobno putovanje u prvom licu kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena”, stoji u zapisniku.

Čitajte i: Slasne čarolije iz Hogwartsa: Harry Potter kuharica donosi genijalne recepte - otkrivamo najpopularniji

Troje glavnih glumaca, Radcliff, Watson i Grint, na setu nisu bili samo kolege, već su stekli neraskidivo prijateljstvo i povezanost koja će trajati zauvijek, a jedan takav emotivan moment možemo vidjeti u traileru koji nam je ponovno zagrijao srca.

image

Slavna Platforma 9 i tri četvrtine.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Čini se kao da vrijeme uopće nije prošlo, a zapravo je prošlo jako puno vremena", govori Emma Watson na početku, a mi se definitivno slažemo s njom.

Linker
18. travanj 2024 18:19