jedva čekamo

Stiže i treći nastavak ‘Mojeg grčkog vjenčanja‘: Snimanje je već počelo, a režira ga upravo glavna zvijezda

Kanadska glumica potvrdila je šuškanja o snimanju još jednog nastavka poznate romantične komedije koja nas je osvojila davne 2002.

Pripremite se jer stiže još jedno ‘veliko debelo grčko vjenčanje‘!. Naime, nakon šuškanja da bi se mogao snimiti i treći film ‘My Big Fat Greek Wedding‘ ili u našem prijevodu ‘Moje grčko vjenčanje‘, kanadska glumica Nia Vardalos na svom Instagram profilu potvrdila je nagađanja i razveselila fanove.

U videu je zahvalila svima na ljupkim porukama te otkrila da će ga upravo ona i režirati. Niji nije ovo prvi redateljski angažman jer je 2009. režirala film ‘Mrzim Valentinovo‘ u kojem je glumila s kolegom Johnom Corbettom, kolegom iz ‘Mojeg grčkog vjenčanja‘.

Snimanje je već počelo, naravno u Grčkoj, a na paparazzi fotografijama vidimo Niju s glumačkom i produkcijskog ekipom.

image

Snimanje 'Mojeg grčkog vjenčanja 3' već je počelo.

ZUMA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U poznatoj romantičnoj komediji Nia glumi Grkinju Toulu Portokalos koja sa svojom velikom grčkom obitelji živi u Americi i nema baš neki ljubavni život dok ne upozna Iana Millera kojeg glumi Corbett. Originalni film iz 2002. zaradio je više od 350 milijuna dolara diljem svijeta uz budžet od samo pet milijuna dolara, a scenarij za njega i nastavak napisala je upravo Nia Vardalos.

image

Lainie Kazan i Michael Constantine u 'Mojem grčkom vjenčanju'.

IFC FILMS/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA

Glumica će u trećem dijelu vjerojatno pokušati ponovno okupiti staru ekipu, osim Michaela Constantinea (glumio je Toulinog oca) koji je preminuo u kolovozu prošle godine u dobi od 94 godine.

Nia mu je posvetila emotivnu objavu, napisavši:

"Michael Constantine, tata našoj glumačkoj obitelji, dar pisanoj riječi i uvijek prijatelj. Gluma s njim došla je uz nalet ljubavi i zabave. Cijenit ću ovog čovjeka koji je oživio Gusa. On nam je dao toliko smijeha i zaslužuje odmor. Volimo te Michael!".

image

Nia Vardalos

VINCE FLORES/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Vardalos je za People još u siječnju 2020. otkrila da postoji velika šansa za treći nastavak filma, ali da ne želi govoriti pred rudo. "To je ponuda koju su mi producenti dali tijekom snimanja drugog filma. Jednostavno je tu, što je jako, jako lijepo za znati. Reći ćemo vam više kada budem spremna", rekla je tada glumica koja će od trećeg filma zasigurno napraviti još jednu izvrsnu komediju.

Linker
20. travanj 2024 03:01