screenshot
OŠTRI PREDMETI

Stiže napeta serija prema bestseleru: Psihološki triler koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Ako ste voljeli film 'Gone Girl', razveselit ćete se novoj seriji koja stiže u srpnju ove godine, a koja će najbolje 'sjesti' ljubiteljima trilera.

Ako ste voljeli film 'Gone Girl', razveselit ćete se novoj seriji koja stiže u srpnju ove godine, a koja će najbolje 'sjesti' ljubiteljima trilera.

Ako s nestrpljenjem čekate drugu sezonu serije "Big Little Lies", čekanje ćete moći skratiti s novom serijom kuće HBO, na kojoj će raditi isti redatelj - Jean-Marc Vallée. Osam napetih epizoda serije "Sharp Objects" temelji se na prvom romanu Gillian Flynn (47), spisateljice po čijem je romanu snimljen i film "Gone Girl" s Benom Affleckom i Rosamund Pike u glavnim ulogama. Ovog puta u glavnoj ćemo ulozi gledati glumicu Amy Adams (43), koja je već pet puta nominirana za nagradu Oscar. Ona će utjeloviti novinarku Camille Preaker koja se u svoj rodni grad vraća kako bi istražila smrt dviju mladih djevojaka, a u procesu će na površinu isplivati neki njezini "osobni demoni". Njezinu majku Adoru igra Patricia Clarkson, a u seriji će se pojaviti Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins i Matt Craven.

Da nova serija neće biti za plašljive pokazano je već s prvim teaserom, a ako vas to nije uplašilo dovoljno – na seriji radi Blumhouse Productions, kuća koja stoji iza hvaljenih horor filmova kao što su "Get Out", "Insidious" i "The Purge".

Linker
26. travanj 2024 05:58