Oprez, spojler

Što nas čeka u trećoj sezoni Bridgerton: Netko će izgubiti glavu zbog ‘Pepeljuge‘

Zaljubit će se u izvanbračnu kćer grofa, Sophie Beckett, koju je njezina zla maćeha pretvorila gotovo u služavku. Što će biti dalje, vidjet ćemo u novoj sezoni čije bi snimanje trebalo početi ovog ljeta.

Još se nisu slegli dojmovi o drugoj sezoni Bridgertona, a iz kreativnog tima producentice serije Shonde Rhimes već stižu naznake tome kako teku pripreme za snimanju treće i četvrte sezone. Sprema se i spin-off kraljice Charlotte (imala je vrlo zanimljiv život), stoga će ljubavnih intriga, raskošnih kostima, balova i zabave u dvjema Netflixovim serijama biti napretek.

Kako treća knjiga autorice Julije Quinn prati ljubavne dogodovštine Benedicta Bridgertona, sljedećeg neženje po redu u plemenitaškoj obitelji čiji članovi traže odgovarajuće bračne partnere i ljubav, za očekivati je da će i ta sezona biti poslastica za gledatelje, piše Tatler. To je oprezno naznačio i engleski glumac Luke Thompson koji tumači ulogu Benedicta Bridgertona. A kad se i on (u seriji) vjenča, isto čeka trećeg brata Colina te sestru Eloise. Kad najmlađi članovi obitelji - Francesca, Gregory i malena Hyacinth - stasaju, vjerojatno će se pratiti i njihova potraga za prikladnim partnerima.

Čitajte i: Najbolja Netflix produkcija: Druga sezona Bridgertona obara rekorde gledanosti

image

Luke Thompson u seriji glumi Benedicta Bridgertona, a nova sezona vrtjet će se oko njegova ljubavnog života

FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Producentica Shonda Rhimes potvrdila je nedavno da će serija obuhvatiti svih osam knjiga Julije Quinn, ali ne nužno redoslijedom kojim idu knjige.

Dok ne dočekamo premijeru trećeg nastavka čije snimanje još nije započelo, Luke Thompson otkrio je u razgovoru za Entertainment Weekly što bi nas moglo dočekati u trećoj sezoni. On će na jednom balu sresti Sophie Beckett, izvanbračnu kćer grofa koju je njezina zla maćeha odbacila i pretvorila gotovo u služavku.

Kao u bajci na koju priča neodoljivo podsjeća, Sophie će pobjeći s plesa, a zaljubljeni Benedict Bridgerton krenut će u potragu, što će biti pokretač radnje nove sezone. Odgovor na upit koja ćemo poznata lica iz druge sezone vidjeti u idućoj, daje glumica Simone Ashley, odnosno Kate Sharma, fatalna ljubav Anthony Bridgertona.

"Vraćamo se oboje jer smo se u prethodnoj sezoni tek zaljubili", rekla je. Sigurno ćemo vidjeti i glumicu Nicolu Coughlan, koja tumači ulogu Penelope Featherington. Ona glumi i Lady Whistledown, bez čijih je insajderskih informacija serija nezamisliva. Jer što je "Bridgerton" bez njenih tračeva?

Linker
18. travanj 2024 05:21